Fantacine.com

Hvordan at vide, de sundhedsmæssige fordele af Papaya

Hvordan at vide, de sundhedsmæssige fordele af Papaya


Den papaya frugt, som er melon-lignende udseende og kendt for sine lækre søde smag, er stærkt anbefales til sine rigelige sundhedsmæssige fordele til kroppen. Papaya, døbt af Christopher Columbus som "frugten af ​​engle" indeholder kraftige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der fremmer et godt helbred. Følgende er nogle af de sundhedsmæssige fordele, denne frugt bringer til dem, der forbruger det regelmæssigt:

Instruktioner

1 Papaya forbedrer fordøjelsessystemet sundhed. Spise mindst 4-5 portioner om dagen har gavnlig styrkende effekt i maven og tarmene. Denne frugt indeholder fordøjelsessystemet enzym, papain, som hjælper med fordøjelsen. Fiberen i frugten forhindrer også forstoppelse.

2 Papaya hud, blade eller frugter, kan anvendes til behandling af hudforbrændinger og sår. Forskere ved den russiske State Medical University bekræftet, at papaya-baserede medicin fremskynder heling af forbrændinger og sår, som frugten har anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning.

3 Papaya frø støtte udvisningen indvoldsorm. Tage omkring to teskefulde papaya frø, tygge grundigt derefter sluge med en lille smule af honning. Frøene er noget bitter men de er helt spiselige. Har disse tre gange om dagen efter hvert måltid.

4 Papaya hjælper med forebyggelse af kvalme, som omfatter morgenkvalme og transportsyge. Spise de anbefalede portioner frugt på en dag i høj grad mindske ubehaget anlagt af tilstanden.

5 Papaya rige C-vitamin indhold beskytter mod inflammatorisk polyarthritis, en form for rheumatoid arthritis, som omfatter to eller flere led.

6 Papaya er rig på antioxidanter og indeholder rigt udbud af vitamin A, er C, og E. Disse næringsstoffer både nødvendig for den korrekte funktion af immunsystemet.

7 Papaya hjælpemidler i vægttab. Denne frugt er lav i kalorier, højt indhold af vitaminer og mineraler og en god kilde til fiber. Den papain stede i papaya øger stofskiftet, fordøjer fedt, og assimilerer kulhydrater i din krop.

8 Papaya er fantastisk til at forbedre hudens sundhed. Dens rige vitamin E indhold forsinkelser aldring ved at minimere dannelsen af ​​rynker og giver huden en sund glød. Lightening sæber fremstillet af papaya frugt er nedladende især i asiatiske lande for sin skønhed resultater. Papaya kraftfulde enzym, kaldet papain, har evnen til at fjerne døde hudceller off dermed tilskynde hud fornyelse resulterer i yngre udseende hud.


        

Udgiv min kommentar