Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis dit barn har astma

Selvfølgelig en læge er den bedste person til at afgøre, om dit barn har astma, men ofte med den tid et barn med astma får til lægens kontor hans symptomer er mindsket eller forsvundet.

Instruktioner

1 Hoste er en stor symptom på astma hos børn. Hvis dit barn har hyppige anfald af sygdom med ukontrollabel hoste, kan hun har astma. Børn med astma normalt hoste mest om natten, men hoste kan ske når som helst. Hoste kan være så alvorlige, at det forårsager dit barn til at kaste op.

2 Kig på dit barns mave, når han er at have en hoste pasform. Hvis maven suges i hårdt med hvert åndedrag dette kunne være et tegn på astma. Huden kan blive suget ind i mellemrummene mellem dit barns ribben, når hun ånder.

3 Lyt til dit barns vejrtrækning. Hvis vejrtrækningen er hurtig og overfladisk hun kunne være at have et astmaanfald. En billig stetoskop kan bruges til at lytte til dit barns vejrtrækning i brystet og ryggen. Hvis du hører nogen hvæsen, dette er et tegn på astma.

4 Hold en dagbog over dit barns symptomer. Har dit barn bliver syge oftere hjemme eller på en andens hjem? Har du nogen kæledyr? Hvad tid på dagen gøre angrebene opstår? Astma hos børn er ofte udløst af allergi, men det kan også udløses af en forkølelse eller en viral sygdom. Dette tidsskrift vil hjælpe din læge afgøre, om dit barn har astma, og den bedste måde at behandle det.

5 Hvis du har mistanke astma, er det vigtigt at få behandling for dit barn så hurtigt som muligt. Astmaanfald kræver særlig medicin til at hjælpe dit barn indånder. Hvis dit barn viser alvorlige symptomer på astma, såsom ekstrem vejrtrækningsbesvær eller fingernegle og / eller læber bliver blå, bør du styrter ham til skadestuen eller ringe 911.

TIPS

  • Må ikke bruge denne artikel i stedet for at rådføre sig med en læge.

        

Udgiv min kommentar