Fantacine.com

Sådan bruges Cranberry at forebygge kræft

Sådan bruges Cranberry at forebygge kræft


Den potentielle positive effekt af tranebær kosttilskud og saft til at forebygge kræft er spændende for dem med en familie historie af kræft - og til dem, der ønsker at gøre alt for at mindske risikoen for en kræftdiagnose. Undersøgelser stadig bliver udført for at fastslå, om indtagelsen tranebær vil sænke din risiko for kræft. Imidlertid er der etableret andre sundhedsmæssige fordele for tranebær, så tilføje dem til din kost i enhver form kan ikke skade.

Instruktioner

1 Kig på de rapporterede effekter af proanthocyanidiner på tumorceller. Forskning har vist, at væksten i tumorceller såsom i leukæmi, er colon og lungevæv inhiberet af proanthocyanidinerne i tranebærsaft. De sunde celler blev ikke påvirket.

2 Brug hele tranebær til den bedste chance for beskyttelse mod kræft som brystkræft og kræft i hjernen. Den pulp (hvad der er tilbage, efter al saften presses ud) har den højeste koncentration af potentielle kræft-bekæmpelse ingredienser.

3 Overvej de undersøgelser, der viser 250 mg. af tranebær papirmasse ekstrakt hæmmede væksten af ​​østrogen-afhængige brystcancerceller med så meget som 50 procent. Lignende undersøgelser indikerer 10 mg. af ekstrakt inhiberede vækst på op til 50 procent af androgenafhængige prostatacancerceller.

4 Put tørrede tranebær i din salat som et muligt middel til at forebygge kræft. De phytonutrients i tranebær rapporteres til at handle ved at få kræftcellerne til at stoppe replikerende.

5 Brug tranebærsaft at forbedre behandlingen med kemoterapi for kræft. Forskerne oplever, at behandling af kræft i æggestokkene celler med tranebærsaft før udsættelse for kemoterapi vil øge effektiviteten af ​​kemo med så meget som seks gange. Tranebær kunne betydeligt reducere mængden af ​​kemoterapi kræves for at udrydde kræft i æggestokkene.

6 Expect brugen af tranebærsaft at øge immunforsvaret. Under behandling for kræft, er immunforsvaret normalt hårdt ramt. Den høje antioxidant komponent i tranebær anses for at være effektive til at beskytte immunsystemet.

TIPS

  • Hvis du har været diagnosticeret med enhver form for kræft, så spørg din læge om muligheden for at deltage i kliniske forsøg, som overvejer tranebærsaft eller kosttilskud som en del af behandlingsprogrammet. Mere forskning er nødvendig på denne potentielt meget vellykkede kræft forebyggende.
  • Brugen af ​​tranebær støtte til at forebygge eller helbrede kræft er ikke blevet bevist, men dens rolle i at bidrage til den cellulære sundhed er betydelig. Altid diskutere mulighed for at tilføje tranebær til din behandlingsregime med din læge.

        

Udgiv min kommentar