Fantacine.com

Hvad er fordelene ved massage i for tidligt fødte børn?

Hvad er fordelene ved massage i for tidligt fødte børn?


Tidligt fødte børn står over for mange forhindringer ved fødslen, og er særligt skrøbelige. Menneskelig kontakt er meget kraftfuld for alle nyfødte, men er især tilfældet for tidligt fødte børn. Så længe preemie er lægeligt lyd, kan blid massage have mange fordele.

Øger Vægtøgning

Forsigtigt massere preemies tre gange om dagen i to uger øger fødselsvægt, ifølge en undersøgelse udført på University of Miami Touch Research Institute. De spædbørn i undersøgelsen fik syvogfyrre procent mere vægt, blev udgivet tidligere og var mere lydhør end preemies, der ikke var masseres.

Afslapper Nervous System

Så længe tidlig spædbarn er lægeligt stabil, kan blid berøring og massage slappe nervesystemet. Den tinier den preemie skal mere omhyggelige man være, når du bruger massage. Hvis barnet er for tidligt, kunne massage faktisk overvælde deres nervesystem og forårsage nød. Den beroligende varme af en omsorgsperson hånd og beroligende strejf af hud kan berolige nød og hjælpe for tidligt spædbørn sove.

STYRKER Bond med Baby

På så tidligt som otte uger, et foster begynder at genkende touch. I de næste tredive uger, er barnet væsentlige masseres i livmoderen. Når et barn er født for tidligt, er han ofte ført væk til være varmet i en inkubation kammer, og ikke får den beroligende berøring af sin mor. Et spædbarn anerkender hans mors berøring og lugt og lyden af ​​hendes stemme. Massage vil hjælpe ham med denne anerkendelse og lette limning.


        

Udgiv min kommentar