Fantacine.com

Hvad er de motoriske færdigheder for en 8-måneder gamle spædbarn?

På 8 måneder gammel, er babyer udvikle deres motoriske færdigheder. En øget nysgerrighed og bevidsthed om deres omgivelser kan føre til farer såsom kvælning, hvis ikke passer på. Øget styrke gør det muligt for babyer til at stå med hjælp. Denne fase af udvikling er spændende for både babyer og forældre.

Styrke

Babyer kan være i stand til at trække sig op i stående stilling, når du bruger noget stabilt som en stol eller sofa at forsørge sig selv. For at tilskynde til fods, kan du arrangere møbler i en række, så barnet kan tage skridt ved hjælp af en stabil støtte. Dette kaldes "cruising".

Gennemgang

Babyer kan begynde at kravle i 8-måneders mærke eller komme rundt ved scooting på deres bunde.

Senses

Otte måneder gamle babyer er i stand til at genkende et objekt, beslutte, at de vil have det og kravle til objektet for at opnå det. De er også i stand til at kaste en bold og bang blokke sammen med lethed.

pincer Tag fat

Babyer vil nu bruge tommelfingeren og finger til at gribe små genstande og eventuelt sætte disse objekter i munden. Dette kan føre til en mulig risiko for kvælning, hvis ikke passer på. Ved hjælp af pincer greb, vil babyer nu forsøge at brødføde sig selv. Dette vil få rodet. Skær maden i små stykker for at undgå kvælning.


        

Udgiv min kommentar