Fantacine.com

Equestrian panniculitis

Equestrian panniculitis


Panniculitis er en betændelse i fedtlaget lige under huden. Equestrian panniculitis er en let forebygges række denne betingelse kun findes hos kvinder.

Symptomer

Equestrian panniculitis er normalt karakteriseret ved læsioner på overlåret, der er koldt at røre ved. Disse læsioner er ofte symmetrisk, har en lilla skær og producere en brændende fornemmelse.

Diagnostiske Tests

Ifølge lægerne på Hammersmith Hospital, en dyb hudbiopsi, der omfatter nogle af de fedtvæv i regionen af ​​læsionerne er nyttige i diagnosen af ​​denne tilstand. I de fleste tilfælde er blod og serum biokemi anvendes til at skelne dette fra andre typer af panniculitis.

Teori

Til dato har rytterstatue panniculitis kun fundet hos kvinder, der rider jævnligt i koldt vejr, mens iført tætsiddende uisolerede ridning bukser. Læger mener de stramme bukser afskåret cirkulation til området, hvilket frembringer læsioner.

Behandling

Mens læsioner af hestesport panniculitis langsomt vil forsvinde uden ardannelse, er betingelsen let undgås ved at reducere eksponering for kulde og iført løstsiddende, isolerede bukser.

Andre former

Symptomerne på hestesport panniculitis efterligne ofte de andre former for panniculitis; bør dog altid overvejes denne formular, hvis patienten rider meget i koldt vejr.


        

Udgiv min kommentar