Fantacine.com

SSDI familieydelser

Social Security invalideforsikring, også kendt som SSDI, er en føderal forsikring program udviklet af regeringen til at give indkomst til folk ude af stand til at arbejde på grund af et handicap. Den finansieres af indkomstskatten og overvåges af Social Security Administration. SSDI er tilgængelig for folk, der er berettiget til deres helbred forbedres, og de er i stand til at vende tilbage til arbejdet. SSDI er også til rådighed for personer med varige handicap, der kvalificerer sig.

Modtager kvalifikationer

Ansøgere til SSDI gå gennem en langvarig ansøgningsproces, hvor de skal bevise gyldigheden af ​​deres handicap for at modtage ydelser. Medicinske journaler kræves som bevis for ansøgerens manglende evne til at arbejde på grund af hans tilstand. Et par andre faktorer, der spiller ind vedrørende fastsættelsen af ​​hans ret til ydelser er levetiden og sværhedsgraden af ​​hans tilstand, hans alder i forhold til at arbejde optjent pr aldersgruppe og den tid han tilbragte arbejdede før begyndelsen af ​​hans tilstand . De, der bliver handicappet før eller i en alder af 22 kan være i stand til at samle sig på deres forældres arbejde kreditter og har kravet arbejde for sig selv frafaldes.

Familie kvalifikationer

Visse familiemedlemmer støtteberettigede modtagere af SSDI kan være i stand til at modtage ydelser under visse betingelser. Først, hvis familiemedlemmet er modtagerens ægtefælle og hun er 62 år eller ældre, kan hun kvalificere sig. Ægtefæller i alle aldre, hvis hun er den primære omsorgsperson for modtagerens barn, der er under 16 år eller deaktiveret, kan kvalificere sig. Adopterede børn, og i visse tilfælde en stedbarn eller barnebarn kan kvalificere hvis barnet er under 18 eller 19 år, og er deltager elementær eller sekundær skole fuld tid.

Fraskilt ægtefælle Fordele

Under visse omstændigheder kan selv en fraskilt ægtefælle være berettiget til ydelser baseret på modtagerens indtjening, hvis hun var gift med modtageren i mindst 10 år, er i øjeblikket single og er mindst 62 år. Penge udbetales til fraskilt ægtefælle påvirker ikke penge udbetalt til modtageren, hans nuværende ægtefælle eller sine børn.

COBRA sundhedsmæssige fordele

SSDI ydelser beregnes efter modtagerens alder og tjene rekord (for alle de år, at modtageren har arbejdet), som giver mulighed for årlige stigninger i overensstemmelse med den justerede leveomkostninger. Fra 2009 vil SSDI giver modtagerne en forlængelse på 11 måneder på deres COBRA sygesikring fra deres job ud over den obligatoriske 18-måneders dækningsperiode for arbejdstagere og deres familier, når de ansatte har forladt deres job. Så gennem SSDI, kan modtagere i alt modtage 29 måneders sundhed dækning for dem selv og deres familier gennem deres tilføjet forlængelse.

Konklusion

Familieydelser er baseret på det af SSDI modtagerens arbejde rekord. Typisk berettigede familiemedlemmer kan modtage en månedlig ydelse på op til 50 procent af modtagerens handicap sats. Men antallet af familiemedlemmer, der opfylder betingelserne for ydelser baseret på modtagerens dagpengesats kan begrænse eller reducere mængden af ​​penge udbetalt til familiemedlemmer på modtagerens sociale ydelser rekord. Det månedlige beløb hver familie kan modtage, vil blive reduceret, hvis antallet af støtteberettigede familiemedlemmer som helhed er større end støttebeløbet udbetales på modtagerens sikkerhed konto sociale.


        

Udgiv min kommentar