Fantacine.com

Sådan Lose 10 Pounds 60 dage

At miste 10 pounds i 60 dage er en sund grad af vægttab. De fleste læger og diætister anbefaler at miste omkring 1 eller 2 pounds en uge for at skabe bæredygtige, sunde vaner, der vil bære over i det lange løb, og miste 10 pounds i 60 dage er ret i dette område, på lidt over et pund om ugen. Mens de brede begreber vægttab på denne sats er simpelthen spise mindre og motionere mere for at skabe en kalorie underskud, er der visse, mere specifikke skridt du kan tage for at øge sandsynligheden for din succes.

Instruktioner

1 Spis tre til fire portioner af grøntsager om dagen. Disse indeholder vigtige næringsstoffer og komplekse kulhydrater, som din krop effektivt kan bruge som brændstof uden at gemme meget som fedt.

2 Spis fuldkornsbrød, ris og pasta i stedet for hvide sorter. Disse er også kilder til komplekse kulhydrater, og metaboliseres ikke som fedt så hurtigt som simple kulhydrater. Målet for omkring seks portioner om dagen.

3 Spis magert kød med hvert måltid, eller erstatte dit kød med andre proteinkilder såsom bønner og linser. Kød tendens til at være meget kalorie-tætte, med visse undtagelser, såsom uden skind kyllingebryst og bøf med fedtet skæres.

4 Interval toget regelmæssigt (hver anden dag eller så). Dette er en kortsigtet, høj intensitet udøvelsen af ​​omkring 20 minutter, der kører på et løbebånd eller udenfor, f.eks. Du kan også interval tog på cykler eller elliptiske udstyr. For at gøre de 20 minutter værd, bør du arbejde så hårdt, som du kan for omkring 30 sekunder, og derefter langsomt ned i et minut eller to, og derefter gentage. Jo mere fit du er, jo kortere dine langsomme intervaller skal være, indtil du til sidst arbejder i 30 sekunder og hvile i 30 sekunder.

5 Tal med en personlig træner om en styrke-træningsprogram. Disse er vægtløftning programmer, der bruger flere fælles øvelser, som bygger muskler og fremskynde dit stofskifte til at gøre dig brænde kalorier mere effektivt og lagre mindre fedt.


        

Udgiv min kommentar