Fantacine.com

Hvordan kan jeg blive gravid lige nu?

Hvis du har besluttet at få et barn, kan du blive ophidset og ivrig efter at blive gravid rigtige måde. At vide, hvornår du har ægløsning, kan dramatisk forbedre dine chancer for at blive en forælder hurtigt. Med denne viden i tankerne, kan du tid samleje at gøre graviditet langt mere sandsynligt.

Stop Prævention

Hvis du er sikker på at du er klar til at blive gravide, stoppe med at bruge prævention. Hvis du bruger kondomer, p-piller, et diagram - en skålformet enhed, der blokerer sæd, eller sæddræbende, kan du være i stand til at blive gravid med det samme eller lige efter du stoppe med at bruge din valgte metode. Hvis du bruger en langsigtet metode, såsom Depo Provera - injicerbar prævention, der varer i omkring tre måneder, skal du vente, indtil det aftager helt.

Ægløsning

Dine chancer for at blive gravid med det samme kan være bedre, hvis du kan bestemme, hvornår du har ægløsning. Ifølge Mayo Clinic, kan dette være omkring 14 dage efter den sidste dag i din menstruation, i en 28 dages cyklus. det nøjagtige antal dage, kan dog variere fra kvinde til kvinde og fra cyklus til cyklus. For at få en bedre idé om, hvornår du er tilbøjelige til at få ægløsning, overveje at købe en ægløsning prædiktor kit - en test, der måler et hormon bølge, der opstår tæt på ægløsning.

Du kan også bruge udseendet og fornemmelsen af ​​din livmoderslimhinden til at hjælpe dig med at måle, om du er tæt på ægløsning. Du kan tjekke din cervikal slim - slim produceret af celler i foring af livmoderhalsen - ved at placere en ren finger ind i din vagina til at trække sætte nogle ud. Klar cervikal slim, der vises elastisk kan være et tegn på, at du har ægløsning og klar til at blive gravid lige nu eller for nylig har ægløsning, og kan stadig have en chance for at blive gravid.

Seksuel samleje

Har sex ofte, især på og omkring den dag, du ægløsning. Hvis du har samleje regelmæssigt, har du en bedre chance for at blive gravid, end hvis du har sex en gang imellem, som du er mere tilbøjelige til at have sæd i kroppen på tidspunktet for ægløsningen. Har samleje et par dage før du tror, ​​du kan få ægløsning, den dag du tror, ​​du vil få ægløsning og et par dage efter, at du har haft ægløsning. Dette vil give dig en bedre chance for at blive gravid, selvom du lidt har fejlberegnet din ægløsning dato.

Ifølge Parents.com, kan det hjælpe at læne sig tilbage på ryggen efter samleje, da dette gør det muligt for sædcellerne at indsamle der og kan hjælpe dem med at have en lettere tid på at rejse til din æg.


        

Udgiv min kommentar