Fantacine.com

Hvordan man kan reducere smerter fra leddegigt

Leddegigt er en smertefuld inflammatorisk tilstand, der påvirker leddene. Det er en kronisk tilstand, der opstår, når kroppens immunsystem fejlagtigt angriber membranen foring leddene. Symptomerne omfatter ledskader og inflammation, smerte og tab af bevægelse. Hænder, håndled, albuer, knæ, ankler og fødder er almindeligt berørt men reumatoid arthritis kan også ramme organer, såsom hjerte og lunger. Der er ingen kur mod leddegigt så behandling er afgørende for at lempe ømme led. Heldigvis er der mange muligheder for at reducere smerter.

Instruktioner

1 Anvend varme. Varme pakninger anvendes, før de udøver kan slappe leddene, som kan lindre smerter. Heat må ikke være for varmt og pakninger kan efterlades på leddene i 20 minutter. Soak i et varmt karbad eller spabad til at lindre ømme led.

2. Anvend koldt. Anvendelse is til dine led efter motion eller arbejder vil mindske hævelse og smerte. Ansøg kolde pakninger i 15 minutter.

3 Flyt ofte. Opholder sig i en position i lang tid kan forårsage stivhed i leddene og forværre gigt. For at forhindre stivhed, flytte rundt eller justere din position ofte.

4 Udøvelse. Motion er afgørende eller dem, der lider af leddegigt, rapporterer Mayo Clinic. Fordelene ved motion omfatter stigende styrke og fleksibilitet samt reducere ledsmerter. Motion behøver ikke at være krævende at være hjælpsom. Moderate aktiviteter kan bidrage til at mindske smerter. Fokus på vægttræning, der styrker, og aerobe øvelser, der giver anledning til puls. Range-of-motion øvelser lindre stivhed og kan hjælpe dig med at opnå fuld vifte af bevægelse i leddene.

5 Praksis afslapning. Afslapning teknikker er vigtige for reumatoid arthritis syge, fordi lever med gigt smerter kan tilføje stress til hverdagen. Afslapning teknikker omfatter dyb vejrtrækning, guidede billedsprog og muskelafslapning.

6 Prøv smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende såsom non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) kan hjælpe med at reducere leddegigt smerter. Nogle lotion indeholder smertestillende, som også kan bidrage til at afhjælpe ømhed i leddene. Receptpligtig medicin såsom sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler og kortikosteroider anvendes også til smertelindring. Tal med din læge for at afgøre, hvilke muligheder der er bedst for dig.

7 Tænk elektrisk stimulation. Transutaneous elektrisk nervestimulation (TENS) kan lindre smerter, selvom en strøm af elektricitet i nervefibre. En læge skal ordinere disse behandlinger, og vil vide, om dette er behandling er passende.

TIPS

  • Behandling af arthritis urica, hvor den teknik, der virker bedst. Mens resten hjælper normalt under en opblussen, helt at stoppe enhver øvelse regime måske ikke den bedste idé. Læger kan hjælpe ændre øvelse rutiner så holde op er ikke nødvendigt, ifølge den Gigt i dag.
  • De bedste former for aktiviteter opbygge muskler og ikke skader leddene. Må ikke løbe, hoppe, engagere sig i stor effekt aerobic eller øvelser, der gentager den samme bevægelse over en længere tid.

        

Udgiv min kommentar