Fantacine.com

Hvordan man dyrker lang, smuk og Gorgeous hår

Voksende lange, smukke og smukke hår kræver pleje dine låse ordentligt. Forskellige faktorer kan svække dit hår og i sidste ende skade dine låse og bremse væksten processen. Indsnævre toppen årsag til skader på håret eller svaghed er tricky, så det hjælper at anvende forskellige hårplejeprodukter taktik for at forbedre udseendet og længden af ​​dit hår.

Instruktioner

1 Stimulere blodtilførslen til dine hårsække. Brug begge hænder til forsigtigt at massere din hovedbund dagligt for at øge blodgennemstrømningen og stimulere væksten.

2 Brug produkter til at levere næringsstoffer. Køb en protein-baserede shampoo og balsam fra en frisørsalon eller stof butik for at styrke og reparere beskadigede låse. Påfør balsam til håret efter vask. Skyllemiddelformuleringen fra hår som anvist - normalt efter 10 til 15 minutter.

3 Hjælp din hovedbund holde på fugtigheden. Tørt hår kan udløse brud og afgivelse. Påfør hår cremer og olie glans direkte til dit hår eller hovedbund at tilføje glans og blødhed.

4 Spis masser af protein. Protein fremmer sundt hår. Vedtage en proteinrig kost, der indeholder fødevarer som æg, bønner, fisk og kød, anbefaler Doctor bog af Home Retsmidler for Kvinder på Moder Jord hjemmeside.

5 Få masser af søvn. Ordentlig hvile og søvn kan stimulere hårvæksten. Målet for syv til ni timers shut-eye en nat for lang, smukke hår, hedder det i hår Boutique hjemmesiden og Belgravia Centre i Storbritannien, ifølge Huffington Post.

6 Fjern spaltede spidser. Trim beskadiget eller spaltede spidser til at forbedre det overordnede udseende af dit hår.

7 Tag dine vitaminer. Gør det til en vane at tage en multivitamin til at stimulere hårvækst og forbedre styrken af ​​dit hår. Gode ​​valg omfatter B-kompleks vitaminer, vitamin E, hørfrøolie og biotin, ifølge bogen, naturens Medicine, på Moder Jord hjemmeside.


        

Udgiv min kommentar