Fantacine.com

Hvordan man behandler Pemphigus

Hvordan man behandler Pemphigus


Pemphigus er en sygdom i hud og slimhinder, der forårsager vabler og sår. Dette er en type af autoimmun sygdom, hvor kroppen fejltagelser sine egne hud og slimhinder som fremmede og kunne ødelægge dem. Denne artikel vil uddanne dig på de behandlinger til rådighed til at behandle denne autoimmun sygdom.

Instruktioner

Mild Pemphigus

1 Besøg din læge, hvis du tror du kan blive ramt af pemphigus.

2 Spørg din læge om steroid behandlinger. Læger primært bruger steroider til at behandle milde tilfælde af pemphigus. Der er generende bivirkninger forbundet med steroid behandling, herunder: vægtøgning, humørsvingninger, diabetes, hårtab og nedsat evne til at bekæmpe infektioner (fordi disse steroider undertrykke dit immunforsvar). Diskuter dette med din læge, så du kan lære alle underliggende risici ved denne behandling.

3. Overvej andre immunosuppressiva. Din læge kan foreslå, at du tager stoffer som Imuran og Rhematrex at undertrykke dit immunforsvar og holde det fra at angribe sund hud væv og membraner i kroppen. Ligesom steroid behandlinger, disse lægemidler bære undertiden alvorlige bivirkninger, herunder osteoporose og øget risiko for infektion. Under brug af denne behandling, anbefales tæt medicinsk overvågning. Hvis du er proned til infektion eller får en infektion, skal du fortælle det til lægen med det samme.

4 Kende antibiotiske behandlinger, der er tilgængelige for milde tilfælde. Din læge kan ordinere dig nogle antibiotika behandlinger til at hjælpe med at helbrede sår og forhindre hudinfektioner. Antibiotika anvendes generelt i forbindelse med immunosuppressive midler. Det anbefales, at du tager disse medikamenter som foreskrevet af din læge og så længe din læge har ordineret det.

Svær Pemphigus

5 Prøv væske indlæggelser og intravenøs fodring. I svære tilfælde af pemphigus, vil de inficerede sår på huden undertiden sive udskiller vitale væsker nødvendige i at bevare hydrering. Din læge kan anbefale væsker og elektrolytter, der skal administreres via IV. Hvis undergår derhjemme behandlinger for pemphigus og hvis når som helst du føler dig dehydreret, opfordres du til at gå til skadestuen med det samme. På skadestuen, vil den behandlende læge automatisk administrere disse nødvendige væsker. Hvis dine sår i munden er så alvorlig, og det bliver smertefuldt at spise, kan du nødt til at blive indlagt kort tid til at gennemgå intravenøs fodring. Denne behandling starter på hospitalet og kan undertiden udføres hjemme under lægeligt tilsyn.

6 Få receptpligtig sugetabletter for sår i munden. Intravenøs fodring er ikke beregnet til langtidsbehandling af pemphigus. Din læge kan ordinere antiseptiske munden sugetabletter til dig for at helbrede sår på indersiden af ​​din mund og hals. Det er altid rådes til at tage nogen form for receptpligtig medicin som anbefalet og i længere tid end din læge anbefaler.

7 Brug plasmaferese, hvis din læge vurderer, at det er rigtigt for dig. Dette er muligvis den bedste måde at slippe af med de antistoffer, der angriber din hud og slimhinder. Plasmaferese fjerner en del af dit blod kaldes plasma gennem en enhed kaldet en separator. Antistofferne og de hvide blodlegemer i humant blod er i dette plasma. Efter fjernelse, er patienten forsynes med donor plasma. Den eneste undergang til denne behandling er at have en sjælden blodtype. Din læge vil ikke anbefale denne behandling, hvis du har en sjælden blodtype. Men hvis du ved, du har en fælles blodtype, straks diskutere denne behandling med din læge.


        

Udgiv min kommentar