Fantacine.com

Sådan får du en GNC Gold Card

Sådan får du en GNC Gold Card


General Nutrition Centers eller GNC, er en sundheds-butik, der tilbyder en bred vifte af vitaminer, naturlægemidler kosttilskud, sport ernæring produkter, skønhed forsyninger og motion og udstyr. GNC har afdelinger over hele USA og henvender sig til den sundhedsbevidste person. Den GNC Gold Card er et medlemskort, der lader dig spare penge på butikkernes fitness og sundhedsrelaterede produkter og tjenester. Ansøgning om en GNC Gold Card tager kun et par minutter.

Instruktioner

1 Besøg GNC hjemmeside og klik på knappen "Store Locator" for at finde en butik. Kig forbi butikken og bringe et foto identitetskort.

2 Besøg GNC. Gennemse deres valg af vitaminer og andre kosttilskud kan købes. Du kan få en øjeblikkelig rabat, hvis du ansøge om et GNC Gold Card. GNC tilbyder en 20 procent rabat på alle produkter den dag, du deltage og de første syv dage af hver måned i et år.

3 Gennemfør en GNC Gold Card ansøgning og betale ansøgningsgebyr. Ansøgningen beder om dit fulde navn, adresse og sekundære kortindehaveren navne. Du vil også modtage gratis månedlige sundhed magasiner sammen med dit kort. Din GNC Gold Card vil blive sendt til dig efter indgivelsen af ​​ansøgningen.

4 Ansøg online, hvis du ikke har tid til at besøge en GNC butik. Du vil blive forpligtet til at indsende dine kreditkortoplysninger og betale forsendelse og håndtering for kortet. Besøg GNC hjemmeside for at ansøge online med det samme.


        

Udgiv min kommentar