Fantacine.com

Symptomer & komplikationer af divertikulitis

Folk, der har svulmende lommer i sigmoid colon har hvad der kaldes diverticulosis. Hvis disse poser får betændte, så tilstanden kaldes diverticulitis. Som folk bliver ældre, chancen for at få diverticulosis stiger, og lige omkring halvtreds procent af folk forbi en alder af 60 har diverticulitis. Symptomer på diverticulitis omfatter pludselige og alvorlige smerter i underlivet, eller mild smerte, der forværres i løbet af et par dage. Niveauet af smerte kan svinge. Kramper, følelser af nauseousness, regurgitation, forhøjet temperatur, kulderystelser, eller ændringer i afføringsvaner er også symptomer på diverticulitis. Diverticulitis kan føre til komplikationer, der skal behandles.

rektal blødning

Hvis en diverticula (flere poser) brister, kan blødning forekomme. I mange tilfælde udføres en koloskopi at finde den nøjagtige plet af blødningen. Kirurgisk fjernelse af en del af tyktarmen kan være nødvendig, hvis blødningen ikke stopper.

Absces og bughindebetændelse

Hvis en infektion forekommer som et resultat af diverticulitis, kan pus lække gennem perforeringer, der udvikler. Dette kan skabe en stor byld i maven, en tilstand kendt som bughindebetændelse. Symptomer på peritonitis omfatter nauseousness, regurgitation, en forøgelse af temperatur og ekstrem ømhed i området af maven. Hvis rettidig kirurgisk behandling ikke iværksættes, kan bughindebetændelse føre til døden.

fistler

En fistel formularer, når beskadiget væv sikringer sammen. Undertiden forekommer forbindelsen af ​​væv mellem to organer. Organer almindeligvis involveret, er blæren, tyndtarmen og huden.

intestinal blokering

Når arvæv har dannet som et resultat af infektion, kan der forekomme en blokering i tarmen. Kirurgi vil være nødvendigt i dette tilfælde, da tyktarmen ikke kan være i stand til at normalt eliminere.

Årsager

På grund af det faktum, at divertikelsygdom optrådte samtidig forarbejdede fødevarer gjorde, er der mistanke om divertikelsygdom skyldes en utilstrækkelig indtagelse af fiber. Dræning på grund af forstoppelse kan også være under mistanke, samt en mangel på motion. Fanget bakterier eller afføring kan forårsage betændelse i divertikler, men dette er ikke kendt med sikkerhed.

Behandling

Hvis komplikationer og svære smerter er til stede, kan behandlingen være et ophold på hospitalet med antibiotika administreres intravenøst, fastende eller kirurgi. Hvis symptomerne ikke er alvorlige, alt der kan være behov for, er sengeleje, antibiotika gennem munden, medicin til at lindre smerter og en kost, der består af væsker, med en stigning på fiberrige fødevarer efter flere dage.


        

Udgiv min kommentar