Fantacine.com

Hvor er Lipase Produceret?

Hvor er Lipase Produceret?


Lipase er et fordøjelsesfremmende enzym, der produceres i bugspytkirtlen i store mængder, og i mindre grad i maven og munden. Mange naturlige sundhedspleje praktiserende læger anbefaler at tage lipase kosttilskud for at hjælpe med en bred vifte af fordøjelsesproblemer, der kan forhindre korrekt optagelse af næringsstoffer fra maden.

Fungere

Lipase er et enzym, der udskilles primært fra pancreas, i aktiv form. Det fungerer sammen med galdesalte at emulgere og nedbryde fedtstoffer, når de passerer gennem tyndtarmen. Ved at bryde fedtstoffer i bestanddelene af fedtsyrer og glycerol, lipase hjælper med at frigive fedtopløselige næringsstoffer fra fedtstofferne, for absorption og anvendelse af kroppen. Lipase kan ikke opnås gennem enhver naturlige fødevarer. Men kosttilskud består af animalsk lipase undertiden gives til patienter med en alvorlig mangel.

Ekspert Insight

Dr. Andrew Weil, MD, er en af ​​de førende eksperter på naturlig sundhed og integrativ medicin i dag. I sin bog Spontan Healing, forklarer han, at enzymer tjener meget vigtige roller i sundhed vedligeholdelse, og at de er ansvarlige for de fleste af kroppens kemiske reaktioner. Disse reaktioner er, hvad der hjælper os med at omdanne fødevarer til energi og næringsstoffer, slippe af kuldioxid og meget mere. Mens Dr. Weil ikke kategorisk anbefaler, at alle mennesker, eller endda alle mennesker i en bestemt aldersgruppe, tage lipase kosttilskud, han foreslå, at de anser enzymmangel som en potentiel årsag til fordøjelseskanalen og ernæringsmæssige problemer.

Fordele

Læger ordinere lipase tilskud til en række klager og betingelser. Det har været anvendt i årevis for at behandle symptomerne på kronisk og ofte svækkende, tilstand, cystisk fibrose (CF). De fleste patienter med CF tage supplerende pankreasenzymer flere gange om dagen for at hjælpe med at bekæmpe virkningerne af malabsorption af næringsstoffer. Mange helsekost og supplement virksomheder sælger lipase kosttilskud og reklamere for deres hjælpsomhed i behandling af forskellige fordøjelses lidelser, herunder Crohns sygdom og kronisk forstoppelse.

Advarsler

En alvorlig lipase mangel, som den, der forårsages af pancreatitis, kan være alvorlige eller endda livstruende og bør ikke være selv-behandles. Enhver svære mavesmerter eller symptomer bør altid vurderes af en læge. Selvom bugspytkirtlen enzym kosttilskud er tilgængelige kommercielt, skal du ikke antage, at du har brug for dem, medmindre de er blevet anbefalet af en sundhedsperson. Forkert brug af enzym kosttilskud kan forårsage problemer med vitamin absorption og irritation af fordøjelseskanalen.

Betydning

Lipoprotein serverer en meget vigtig funktion i at det ikke kun frigiver fedtopløselige vitaminer og mineraler fra fedt, men det hjælper også afbalancere niveauet af fedt i kroppens butikker og dens organer. Alvorlig lipoprotein lipase mangel, som den, der forårsages af sjældne genetiske forhold, kan være et meget alvorligt problem. I disse tilfælde, fordi kroppen ikke ordentligt nedbryde fedt, de bygger op i blodet, ofte komme til farlige niveauer. Resultatet kan være, i sidste ende, hjertesygdomme og tilbagevendende pancreatitis, eller hævelse af bugspytkirtlen. Lipase kosttilskud er ordineret til behandling af dette problem, samt et væld af andre; især, cystisk fibrose. Omvendt lægemidler, der hæmmer frigivelsen af ​​lipase formindske mængden af ​​fedt, der absorberes af kroppen og kan støtte i vægttab. Den receptpligtig medicin Orlistat er et eksempel på denne type lægemiddel.


        

Udgiv min kommentar