Fantacine.com

Alkohol Detox & Rehab

Alkoholisme er en kategori af stofmisbrug, som ignoreres på grund af sin accept i almindelige sociale situationer. Når alkoholen bliver en del af stofmisbrugeren liv til hvor fysiske og psykiske afhængighed former, detox er det næste mulighed for nogle narkomaner. Alkohol påvirker kemikalier i hjernen, hvilket skaber en følelse af afslapning og sedation. Men pludseligt ophør forlader opsving patient med en følelse af angst og muskeltrækninger. Alkohol afvænning og Rehab er en effektiv kombination til at begynde vejen for inddrivelse fra afhængighed.

Påvirker af alkohol på hjernen

Alkohol virker på GABA-receptorer i hjernen. Hjernens aktivitet virker på samtidige receptorer, der arbejder sammen om at hæmme og ophidse hjerneaktivitet. GABA er en inhibitor, så hjerneaktivitet inhiberes, hvilket giver den alkoholiske sedation og afslappet følelse. Imidlertid kronisk brug af alkohol sænker mængden af ​​GABA neurotransmitter respons. Dette er en af ​​de primære årsager til trækninger og angst bivirkninger set under detox sessioner.

Detox Tilbagetrækning syndromer

Brat ophør fra alkohol forårsager pludselig angst, rystelser, eller endda anfald i hjernen. Fordi hjernens GABA neurotransmitter reaktion sænkes fra konstant receptor aktivitet, pludselig ophør betyder et tab af hæmmende sensorer. For de første 48 timer af alkohol detox, bør storforbrugere have lægehjælp i tilfælde af anfald.

Delirium

Delirium fra alkohol er en sjælden, men alvorlig bivirkning under afvænning. Delirium normalt dannet efter flere mislykkede detox forsøg. Delirium fra detox starter som mindre hallucinationer, men tilbagetrækningen symptom forværres. Delirium har en 5% dødelighed fra hallucinationer og depression under detox.

Rehab design

Rehab består af detox og gruppe og privat terapi. Rehab centre tilbyder afvænning med lægeligt tilsyn og opfølgning terapi sessioner med en psykiater, når detox er afsluttet. Målet med Rehab centre er at befri kroppen fra stoffet og give patienten en måde at identificere det underliggende problem.

benzodiazepin Drugs

Benzodiazepiner er lægemidler, som øger krampetærsklen og begrænser mængden af ​​angst hos patienten. Disse lægemidler er undertiden anvendes i Rehab centre under detox at gøre patienten mere komfortabel og begrænse muligheden for anfald. Imidlertid kan patienter udvikle en tolerance og afhængighed af disse lægemidler, så varigheden af ​​lægemidlerne bruger er begrænset.


        

Udgiv min kommentar