Fantacine.com

Tegn og symptomer på Brain Tumor i Børn

Ifølge Boston Børnehospital, er der kun 2.200 børn om året diagnosticeret med en hjernesvulst, men St. Jude Children s Hospital viser, at kræft i hjernen er den anden mest fremtrædende form for kræft hos børn. Fordi et barns hjerne stadig er under udvikling, kan en tumor forårsage permanent skade. Forståelse symptomer på barndommen hjernetumorer kan forbedre et barns chancer for helbredelse.

Spædbørn

En hjernetumor kan forårsage et spædbarn hoved for at kvælde i omkreds. Dette er en kombination af tilbageholdelse af fluider, der skyldes en tumor, og tumoren selv.

Kvalme

Et barn med en hjernetumor kan begynde at opleve kvalme, især om morgenen, lige efter han vågner. Da betingelsen fremskridt, kan kvalme være ledsaget af opkastning.

Samordning

Barnet kan begynde at vise tegn på en manglende koordinering. En af de første af disse tegn vil være en manglende evne til at gå uden at falde ned.

Tale

Hvis barnet har udviklet evnen til at tale, når hun er ramt af en hjernesvulst, kan hendes tale bliver sløret eller ikke skelnes.

Hjerte Issues

Boston Børnehospital viser, at vejrtrækning problemer er en avanceret symptomer på en hjernesvulst i et barn. Hjerte problemer kan opstå, som til sidst kan føre til koma.


        

Udgiv min kommentar