Fantacine.com

Hvordan at slippe af væggelus for spædbørn

Hvordan at slippe af væggelus for spædbørn


Væggelus er til gene for nogen, men forældre, der finder insektbid på deres børn, når de vågner hver morgen vil helt sikkert at bekræfte og fjerne skadedyr. Afhængig af angrebets, bør folk være i stand til at fjerne bedbugs, så deres barn vil være i stand til at sove roligt. Væggelus er flade, rødbrune insekter omkring 1/4 tommer lange, der kan lide at gemme sig i små revner og sprækker, så blive klar til nogle skjul søger.

Instruktioner

Hvordan at slippe af væggelus i Nursery

1 Bekræft tilstedeværelsen af væggelus. Skil krybbe og træk møbler væk fra væggene. Brug en lommelygte og forstørrelsesglas for at finde væggelus, der kan lide at gemme sig i sømmene af madrassen. Kontroller krybbe ramme, nærliggende kommoder, under vægtæpper og i eventuelle revner i vægge for insekter. De vil også gerne at skjule under outlet covers og sokler.

2 Vask alle strøelse eller tøj, der kan indeholde bedbugs eller deres æg. Varmt vand er dødelig for disse insekter. Grundigt rengøre udstoppede dyr og legetøj, der kunne huser skadedyr så godt.

3 Vacuum møbler, madras, gulve og vægge, der tager sig at komme ind i hver revne med en sprække værktøj. Væggelus har været kendt for at kravle ind ulige rum såsom vækkeure, så støvsug alle mulige skjulested stedet, herunder babyalarmer. Du vil ikke være i stand til at se alle Væggelus æg, som også holder sig til overflader, så skrabe overflader som du støvsuger at løsne nogen æg. Fjern straks vakuum pose, forsegle den i en plasticpose, og fjerne det fra huset.

4 Behandl værelse med diatoméjord. Mens insekticider undertiden anvendes til at fjerne væggelus, det er ikke den bedste fremgangsmåde i en børnehave. Diatoméjord er et pulver fremstillet af fint knuste fossiler af forhistoriske alger, der ikke er skadelige for mennesker, men vil ødelægge insekter, der forsøger at kravle igennem den. Spred en ring af det på gulvet omkring krybbe og andre områder af angreb til at dræbe nogen bedbugs, der ikke blev udryddet eller udklækkede efter rengøring.

5 Køb og installere en plastkappe med en lynlås for krybbe madras. Dækslet vil i sidste ende kvæle eventuelle resterende bedbugs i madrassen og forhindre reinfektion.

6 Hold barnet ud af lokalet i to uger og kontrollere for eventuelle re-angreb, før du sætter barnet tilbage i rummet. Brug en alternativ soveplads såsom en bærbar krybbe i en anden del af huset i løbet af denne tid, være omhyggelig med at kontrollere de områder, Væggelus aktivitet.

TIPS

  • Modstå trangen til at fratage barnets rum i dens indhold, da dette kun vil sprede angrebets til andre dele af huset. Du må ikke fjerne noget fra Værelset undtagen sengetøj og tøj, der vil blive vasket.
  • Væggelus bites kan blive smittet, især hvis barnet er skrabe bites. Vask af barnets hud med sæbe og vand og anvende en bedøvende creme er en effektiv behandling. Ice kan også anvendes til at reducere hævelse. Sokker eller vanter på et spædbarn hænder vil forhindre yderligere ridser.

        

Udgiv min kommentar