Fantacine.com

Sådan Hold Myg Away Når Svømning

Sådan Hold Myg Away Når Svømning


Malaria er en myg-bårne sygdom, der smittede 300 millioner mennesker i 2003 og dræbte 3 millioner af dem. Dette er blot en af ​​de dødelige sygdomme via disse blod-drikke skadedyr. Ud over farlige sygdomme, myg forårsage kløende, røde knopper, uanset hvor de bider. Da myg elsker områder med vand, er det muligt, du vil blive generet af disse irriterende insekter mens svømning. Du kan tage flere skridt til at holde dig fra ubehag og sygdom.

Instruktioner

1 slippe af med nogen stående vand i området. Genstande som gamle dæk, spande og skraldespande er ideelle grobund for myg. Dump ud og krat disse beholdere med et krat pensel og sæbe for at forhindre myggelarver fra klækning.

2 Køb en vandtæt insektmiddel. Mange sport formler af afskrækningsmidler er vandtætte og sved-bevis, perfekt til svømning. Brug kun en afvisende godkendt af EPA. De mest effektive afskrækningsmidler indeholder DEET eller Picaridin.

3 Påfør frastødende til din krop, efter anvisningerne på pakken. For at være sikker, aldrig over-anvende produktet eller anvende det til din mund, øjne, åbne sår eller solskoldet eller irriteret hud. Lad frastødende tørre på kroppen før de går i vandet.

4 Genanvende frastødende som anbefalet af emballagen.


        

Udgiv min kommentar