Fantacine.com

Juvenile Fibromyalgi Symptomer

selvom søvnforstyrrelser, hovedpine, angst, mavesmerter og koncentrationsbesvær er også rapporteret Børn med Juvenile Primær Fibromyalgi syndrom (JPFS) erfaring udbredte muskelsmerter og træthed,. Tilstanden opstår typisk i løbet af teenage årene forekommer oftere hos kvinder. JPFS er fælles, hvis der er en familie historie af fibromyalgi

Diagnose

Juvenile Primær fibromyalgi diagnosticeres og behandles af en reumatolog. Efter en fuld medicinsk eksamen udelukker andre mulige sygdomme, stilles diagnosen ved at anvende pres til at afgive bud punkter i kroppen, hvor konsekvent smerte opstår.

Årsag

Den nøjagtige årsag til JPFS er ukendt, men ligesom voksen fibromyalgi, menes det at være en sygdom i centralnervesystemet.

Behandling

Lav effekt motion har vist sig at være en effektiv behandling af JPFS. Antidepressiva og steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID) er ordineret efter behov for smerter.

Overvejelser

De smerter og søvnproblemer forårsaget af Juvenile Primary Fibromyalgi indvirkning skolegang og sociale aktiviteter. Holde syndromet under kontrol med ordentlig søvn vaner, motion og nødvendig medicin er vigtig.

Langsigtet

I modsætning til voksen debut fibromyalgi, symptomerne på børn med JPFS stilne ofte inden for få år.


        

Udgiv min kommentar