Fantacine.com

Massageterapi & stenose

Spinal stenosis skyldes en forsnævring af rygmarvskanalen. Indsnævringen fortsætter indtil hvirvlerne faktisk trykke ned på rygmarven. Forskellige symptomer kan opstå fra spinal stenose, herunder smerter i de indledende faser. Hvis stenose fortsætter, vil du føle prikken og følelsesløshed. Der er forskellige traditionelle behandlinger, der hjælper med symptomer på stenose, men nogle patienter har fundet lindring med massage.

Smertelindring

Svensk massage, kendt for lange strøg mod kroppen, kan være effektive til at reducere smerter af stenose. For stenose, bør trykket påføres let og med forsigtighed, for ikke at irritere leddene, der kan blive betændt.

blodcirkulationen

Massage kan være gavnligt i stenose ved at øge strømmen af ​​blod. Dette giver ernæring muskler behøver for at fungere. Når musklerne fodres deres essentielle næringsstoffer, det hjælper healing og kan mindske smerter mærkes fra skader eller andre lidelser. Massage hjælper også reducere spændinger i musklerne, hvilket er et af symptomerne på stenose.

Spinal slidgigt

En af de betingelser, der forårsager forsnævring af rygmarvskanalen er spinal slidgigt. Spinal slidgigt fører til nedbrydning af brusk mellem knoglerne. Samlingerne mellem bliver betændt og dette bidrager til indsnævring af rygmarvskanalen. Du vil også føle smerte, når friktionen mellem knoglerne begynder at stige. Massage kan hjælpe med at lindre symptomerne på spinal slidgigt. Ved at forbedre blodcirkulationen, formindsker muskelspændinger omkring leddene, mindske smerter. Opsøge en terapeut, der er specielt uddannet i behandling af patienter med slidgigt for at undgå komplikationer.

endorfiner

Massage kan frigive endorfiner, hjerne kemikalier, der gør du føler dig godt. Ikke begrænset til stenose terapi, endorfiner mindske spændingerne, angst og skabe en generel god fornemmelse i hele kroppen. Endorfin frigørelse kan mindske smerter og fremskynde helbredelse med visse kroniske ryg og nakke lidelser.


        

Udgiv min kommentar