Fantacine.com

Sådan Work for Bosses med ADHD

Må finde, at din chef synes uopmærksom og distraheret? Er dine retninger fra ham tilsyneladende uorganiserede og inkonsekvent? Det er muligt, at din chef har Attention Mangelfuld Disorder, som kan komme med eller uden hyperaktivitet (ADD eller ADHD). Mens dette kan gøre for en frustrerende arbejdsmiljø, der er ting du kan gøre for at arbejde med din chef 'ADHD i stedet for imod det. Ved at tage en konstruktiv og positiv tilgang, kan du bare finde, at ADHD har nogle fordele, som du ikke indregnet før.

Instruktioner

1 Forskning nogle grundlæggende oplysninger om ADHD. Ved at forstå, hvor din chef 'hjerne fungerer, vil du være i stand til bedre at forstå de positive og håndtere de negative aspekter. Nogle grundlæggende oplysninger om voksne med ADHD er, at deres hjerne tager alt i mere end den gennemsnitlige person, og sortering information tager længere tid for dem. Din chef kan sikkert give stor fokus på, og har et væld af viden om, emner, der interesserer hende. Andre emner mindre interessant forårsage hendes hjerne til at kaste op vejspærringer gør hende let distraheret.

2 Skriv alt ned. Tag gode notater ved møder eller når din chef giver dig retninger, og gemme e-mails. Efter møder sende en kopi af de noter til din chef som en venlig gestus af hvad der blev drøftet eller besluttet på et møde.

3 Hjælp din chef fokus ved at stille relevante spørgsmål. Dem med ADHD har en tendens til at gå på tangenter, de har så mange tanker, det kan være svært for dem at fokusere. Hvis dette sker, og du skal komme til det punkt, eller har et møde gå videre, så pænt som muligt, så spørg din chef et spørgsmål, der vil få hans fokus tilbage på det emne, der skal diskuteres. Hvis hans tangenter er tilfældige, så er du velkommen til at prøve at indsætte tilfældige spørgsmål, der er ved forretningsmæssige emner, der skal diskuteres.

4 Giv din chef tid til at træffe beslutninger. Hun kan tage tid at sortere gennem hendes tanker og mål på et spørgsmål før de kom til en beslutning. Spørg for beslutninger en dag eller to i forvejen, hvis det er muligt, og holde øje med på hendes tanker om sagen.

5 Giv din chef påmindelser. Hvis deadlines nærmer eller et møde er planlagt, så send e-mail-påmindelser eller give indirekte verbale påmindelser ved at sige, "så jeg vil se dig på 13:00 møde i pausen rummet."

6 Giv din chef en gave, han kan bruge. Hvis hans hyperaktive side, der får ham til at skælde ud, tempo, eller vride driver dig lidt nøddeagtig, så tænk på kreative kontor ferie gaver, der kan holde ham beskæftiget. Stress bolde er en idé. Måske holde en til dig selv også.


        

Udgiv min kommentar