Fantacine.com

Kolloid Sølv til behandling øreinfektioner

Kolloid sølv er bittesmå partikler af sølv suspenderet eller blandes i en væske. Selvom det ikke er godkendt af Food and Drug Administration (FDA) for enhver form for medicinsk brug, mange homøopater overveje kolloid sølv en værdifuld behandling for øre infektioner. Der er en masse polemik over risici, effektivitet og brug af det. Lære mere om karakteren af ​​kolloide sølv og øreinfektioner kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Baggrundsinformation

Sølv er et metal. Nogle annoncerede ansøgninger om sølv omfatter vægttab supplement og en komponent til at bekæmpe infektion. Videnskabelig undersøgelse har vist nogen fordel for kolloid sølv, din krop ikke naturligt producerer sølv. FDA har udstedt advarsler til offentligheden om svig i forbindelse med annoncering af kolloid sølv og dens effektivitet.

Bivirkninger

Den mest almindelige bivirkning af gentagen eksponering for kolloid sølv er en tilstand, der kaldes argyria. Argyria er en blågrå misfarvning af huden, negle og tyggegummi. Argyria er ikke et alvorligt sundhedsproblem, men misfarvning er irreversibel. Andre mulige bivirkninger omfatter kramper, nyreskader, hovedpine, træthed og maveproblemer. Det er uklart, hvor meget sølv er skadeligt, men det er muligt, at det kan bygge op i dine organer og væv.

Behandling for øreinfektioner

Når øret gør ondt, er kløende, eller har en udledning, odds er du har en infektion. Nogle fortalere for homøopatisk medicin anbefale behandling med kolloidt sølv dråber, da det betragtes som en naturlig kilde til at bekæmpe infektion. Doseringen er en eller to dråber i det inficerede øre to gange dagligt. Læg dig ned på dig side, med det problem øre op, når du administrerer medicinen. Det kan yderligere suppleres med en oral dosis på op til 3 teskefulde, tre gange dagligt, indtil infektionen er væk.

Advarsler

Det er vigtigt at forstå, at enhver infektion i kroppen kan være alvorlige. Ubehandlede øreinfektioner kan føre til høretab, infektion i knoglen bag øret (mastoid) og muligvis hjerne absces. En hjerne byld er en livstruende tilstand, og kan være dødbringende. Hvis du vælger at bruge kolloid sølv som en behandling for øret infektion, bør det være med kun læge anbefaling.


        

Udgiv min kommentar