Fantacine.com

Holistisk BPH Behandling

Benign prostatahypertrofi (BPH) er en ikke-kræft tilstand, der forårsager forstørrelse af prostata. Der er flere naturlige og behandlingsmuligheder. Fælles narkotika behandlinger, der kan ordineres omfatter Proscar, Cardura, Minipress og Hytrin. Holistisk terapi er også en mulighed for dem, der lider med BPH. Men recepter medicin har ofte bivirkninger og mange mænd vender til naturlige retsmidler til behandling. Ifølge den holistiske urologi afdeling på Columbia University, almindelige urter til holistisk BPH behandling er Savpalme, rødkløver, beta sitosterol og pygeum africanium.

Saw Palmetto som en holistisk BPH Behandling

Den fælles betegnelse for Serenoa er Savpalme. Den del af Savpalme der anvendes til behandling af BPH er bærrene. Kliniske undersøgelser har vist, at Savpalme reducerer inflammation og dermed størrelsen af ​​forstørret prostata. Det renser også ud prostata ved at øge frekvensen af ​​vandladning. Savpalme har også vist sig at være en antiseptisk for urinvejene. Selvom Savpalme er en urte behandling, bør du konsultere din læge, før du bruger den.

Pygeum som en holistisk BPH Behandling

En stedsegrønne træ, der vokser i Afrika er også en holistisk BPH behandling. Kendt som Pygeum, træet har en bark, der anvendes til behandling af urogenitale tilstande. Pygeum er også et antiinflammatorisk til prostata. Kliniske forsøg viser dette træ bark at være en effektiv holistisk behandling for BPH samt nogle andre sundhedsmæssige forhold.

Beta Sitosterol som en holistisk BPH Behandling

Beta Sitosterol lyder syntetisk, men det er naturligt og findes i næsten alle kendte planter. Læger i Europa har været ordination det til patienter, og dets popularitet er nu nået Nordamerika. Undersøgelser viser, at Beta Sitosterol reducerer forstørret prostata og hjælper til at lindre symptomerne på de nedre urinveje. Det forekommer naturligt i de højeste koncentrationer i sojabønner, majs olier, ris og hvede klid.

Rødkløver som en holistisk BPH Behandling

Rødkløver er en bred vifte af kløver relateret til den fælles haven version. Denne kløver har strålende røde blomster og ikke svæver så tæt på jorden som sit fælles slægtning. En artikel af Aaron Katz, MD i "Journal of alternativ og komplementær medicin" websteder videnskabelige beviser for, at rødkløver ekstrakt indeholder isoflavoner, der afhjælper de almindelige symptomer forbundet med BPH. De fire effektive isoflavoner findes i rødkløver dåse er også i tillægget Trinovin.


        

Udgiv min kommentar