Fantacine.com

Hurtig kulhydrat kost

Hurtig kulhydrat kost


Et sortiment af kost planer er til rådighed til at hjælpe med vægttab. Men ikke alle kost passer til hver overvægtige person. At finde den kost plan, der virker bedst kan være en kedelig opgave. Gennem årene har FAD kostvaner blevet populært, der ikke leveres langsigtede fordele. En af disse populære kost planer er det lave kulhydrat kost. Den lave kulhydrat kost er en etableret plan for hurtigt vægttab.

Lav kulhydrat kost

Når fulgt ordentligt, lav kulhydrat kost giver personer med hurtige og observerbare resultater. Lav kulhydrat kost planer involverer væsentligt at begrænse mængden af ​​kulhydrat indtag. Kulhydrater er forbindelser bestående primært af sukker og stivelse, og de tjener som energikilde til kroppen. Fødevarer og drikkevarer, der indeholder betydelige mængder af kulhydrater omfatter brød, hele korn, pasta, frugt, grøntsager, sodavand, øl og vin.

Formålet med det lave kulhydrat kost er at tillade, at organet til at bruge fedt som den primære energikilde. Desuden er denne diæt minimerer produktionen insulin i kroppen. Mens du kan tabe sig hurtigt, en stor del af det er vand tab og tab af muskelvæv.

Atkins Diet

Atkins kost er en af ​​de mest genkendelige regimer blandt Dieters. Denne lave kulhydrat kost består af fire faser: induktion, igangværende vægttab, præ-vedligeholdelse, og vedligeholdelse. Under hele den indledende fase, skal enkeltpersoner nøje følge kosten ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater til højst 20 gram i 14 dage. Denne fase giver kroppen til at gå i ketose. Kød og mejeriprodukter sammen med nogle grøntsager er acceptable fødevarer i første fase.

Dieters forbruge ekstra kulhydrater, når de når den anden fase. Denne fase er, når du bestemme din CCLL eller kritiske kulhydrat niveau for at miste. Dieters skal altid huske deres personlige CCLL, da dette nummer identificerer mængden af ​​sundt vægttab. I tredje fase, individer typisk afgår ketose, som blev etableret i den første fase. Derudover har de øge mængden af ​​kulhydrat indtagelse.

Den fjerde og sidste fase er levetid vedligeholdelse. På dette tidspunkt, de fleste dieters forstå mængden af ​​kulhydrater, de kan forbruge for at forblive en sund og ønskede størrelse.

The Anne Collins Diet

Anne Collins lav kulhydrat plan er et mindre kendt kost, men det indebærer lignende ideer som Atkins kost. Det er en 28-dages plan bestående af to faser. Enkeltpersoner må ikke overstige 30 gram kulhydrater i gennemsnit per dag i de første 14 dage af kosten. Når den anden fase er nået, kulhydrat indtag øges til maksimalt gennemsnit på 55 gram. Planen indeholder tre lav kulhydrat måltider, samt tre snacks hele dagen. En fuld mad og indkøbsliste leveres til hver dieter.

The Zone Diet

The Zone kost er en unik lav kulhydrat kost. Du skal forbruge 40 procent fra kalorier, 30 procent fra protein, og 30 procent fra fedt med hvert måltid eller snack. "zone Food Blocks" indeholde en vis mængde kalorier, protein og fedt, hvilket gør det lidt lettere for dieter at afgøre, hvad der kan spises. Zone kost omfatter ikke niveauer eller faser. Det er dog en indviklet plan at følge.

Yderligere lav kulhydrat kost, der arbejder hurtigt omfatter Stillman kost, Scarsdale kost, Hollywood kost og ketogen diæt.


        

Udgiv min kommentar