Fantacine.com

Hvordan man behandler Cistern drikkevand med klortabletter

Behandling cisterne drikkevand med klor tabletter kan være en regelmæssig vedligeholdelse eller en engangs-chok behandling. Forurening kan komme fra mange kilder, og hvis cisternen er kompromitteret, kan det være chok behandlet med klor tabletter. Regelmæssig vedligeholdelse med klortabletter vil afhænge af vandforbruget. Ved at følge en grundlæggende fremgangsmåde, kan du behandle cisterne drikkevand med klor tabletter i en kort periode og har sikker, ren vand til din familie.

Instruktioner

Rengør cisterne

1 Fjern dækslet til cisternen og inspicere vandet. Hvis vandet har vragrester i det eller på overfladen, dræne cisterne og rengøre den indvendige overflade med en blegemiddel løsning og skurebørste.

2 Foretag en opløsning af ½ gallon vasketøj blegemiddel til 5 liter vand til rengøring af indersiden af cisternen tank.

3 Skrub alle de indvendige overflader med pensel og klor blegemiddel løsning grundigt, derefter skylles med rent vand.

4 Fyld cisterne, med særlig vægt, at alle de integritet sæler er i god form. Du kan have til at reparere eventuelle revner eller sæler, der holder snavs falder ned i cisternen.

Shock Treatment

5 Beregn rumfanget af cisternen (se Resources nedenfor). Mængden af ​​cisternen, kapacitet i gallon, er vigtigt, så du kan tilføje den rette mængde HTH-tabletter til vandet.

6 Tilføj en 4-ounce tablet på 65 til 75 procent HTH for hver 100 liter cisterne vand i en stofpose.

7 Bind posen lukkes med polyethylen reb og sænke posen og tabletter i cisternen vand.

8 Flyt posen i en op- og nedadgående bevægelse, indtil tabletterne er fuldstændig opløst i vandet.

9 Kør vand hele hjemmets vand rørsystem, indtil en stærk klor lugt er bemærket. Lad vandet sidde i rørene for en fuld 24 timer.

10 Skyl hele vandsystemet - cisterne til vandrør - af chlorerede vand.

11 Refill cisternen med frisk vand og behandle vandet med en 4-ounce tablet HTH 65 til 75 procent klor som i trin 3. Du kan forlade posen hænger i cisternen, hvis du kan lukke den øverste at forsegle cisterne tank. Hvis du ikke kan forsegle cisterne, opløse tabletten som i trin 4.

12 Vedligehold klor tablet behandling for hver 10.000 liter vandforbrug eller så ofte som nødvendigt.

TIPS

  • En carbon in-line filter system vil bidrage til at fjerne klor blegemiddel lugt fra drikkevandet. Det bør fjernes, når du har brug for at chokere behandle en forsyning cisterne vand.
  • Test drikkevand gennem en velrenommeret agentur efter eventuelle ændringer af din vandforsyning eller forurening.

        

Udgiv min kommentar