Fantacine.com

Kost til mave bule

High-protein, low-carb, fedtfattig, Middelhavet, Weight Watchers, grapefrugt: liste over populære kostvaner til at tabe mave fedt er omfattende. Mange af disse kostvaner gøre arbejdet, indtil du begynder at føle frataget på grund af kosten restriktioner. Stol ikke på en kost og et sæt af kost regler. I stedet oprette din egen kost med fødevarer vist sig at reducere fedt, forbedre energi og generelle trivsel. Soja kost, lav GI indeks kost og protein kost indeholder fødevarer godt for dit helbred og godt for dine smagsløg.

Soy Diets

Føj soja til din kost. Ifølge tyske forskere, kan kvinder, der spiser en soja snack daglig miste op til 29 pounds i seks måneder. En undersøgelse foretaget af forskere på Brigham Young University rapporterede, at kvinder, der gør soja en del af deres kost tabe dobbelt så meget mave fedt som kvinder, der ikke (se reference 1).

Lav GI indeks kostvaner

Spise den rigtige mad, før de udøver er nøglen til at tabe mere maven fedt. Forskning offentliggjort i Journal of Nutrition bekræfter kvinder, der spiser fødevarer lavt på det glykæmiske indeks (GI), før en time workout sessioner brænde 50 procent flere kalorier end kvinder, der spiste fødevarer højere op på GI-indekset. Fødevarer lavt på GI-indekset fordøje langsomt, hvilket tvinger kroppen til at bruge lagret fedt som energi til brændstof træning (se reference 2).

Der er mange lavt GI indeks fødevarer at vælge imellem, når bygge din daglige kost plan. Et par af disse er ris klid, all-klid, kirsebær, grapefrugt, svesker, æbler, pærer, jordbær, blommer, ferskner, kirsebær, abrikoser, druer, broccoli, kål, svampe, løg, rød peber, gulerødder, salat, hele -wheat spaghetti, linguine, æg fettuccini, byg, müsli, yoghurt og mælk.

protein kost

Protein kostvaner er meget restriktive. De fleste begrænser kulhydrater, sukker og fedt til fordel for muskel-bygning protein. Protein er mere fylde end andre typer af fødevarer og tager længere tid at fordøje. En undersøgelse foretaget på Louisiana State University fandt, at spise protein mindsker sandsynligheden du spise for meget i løbet af et måltid. Undersøgelse deltagere, der spiste en morgenmad med æg fem gange om ugen forbruges et gennemsnit på 300 færre kalorier om dagen (se reference 3).

Protein bekæmper mave fedt ved at bygge lean muskel. Muskel kræver flere kalorier at vedligeholde end fedt. Da mængden af ​​muskler i kroppen øges, kroppen kræver flere kalorier at opretholde nuværende vægt. Få mest muligt ud af det protein, du spiser uden at sabotere din kalorie tæller ved at vælge små portioner af magert kød, kylling og fisk. Kombiner disse fødevarer med soja og lavt GI indeks fødevarer til en velafbalanceret kost, der smager så godt, som det virker.


        

Udgiv min kommentar