Fantacine.com

Sådan Go om handicap på grund af stress

Sådan Go om handicap på grund af stress


Hver levende person, ung eller gammel, har oplevet stress i en eller anden form. Mens vi alle bliver stressede tider, er stress ikke normalt forhindre os i at deltage i livet. Men i nogle former, såsom alvorlige angstlidelser og post-traumatisk stress disorder, kan stress forbyde os i at fungere på daglig basis. Hvis du har fundet, at du ikke længere kan arbejde eller deltage i din personlige virksomhed effektivt på grund af stress, kan du ønsker at ansøge om Social Security Handicap.

Instruktioner

1 Byg en sag gennem dine medicinske journaler. Ved det første tegn, du er i over dit hoved med stress, se din familie læge. Understreg præcis, hvordan stress påvirker dit liv og forbyder dig fra at gøre, hvad du skal gøre. Følg lægens anvisninger, tage alle ordineret medicin og bede om en henvisning til en psykiater, psykolog eller rådgiver.

2 Hold en dagbog over, hvordan stress påvirker dit liv, og hvordan det holder dig fra at arbejde, indkøb, madlavning, rengøring eller på anden måde at tage sig af dine basale personlige behov, og dem af din familie.

3 Ansøg om Social Security Handicap. Du kan gøre dette selv om Social Security Administration hjemmeside ssa.gov. eller på dit lokale Social Security kontor. Hjemmesiden har en tjekliste over alle de oplysninger, du skal bruge, før du begynder din ansøgning.

4 Følg alle instruktioner, du modtager fra SSA og opfylder alle deadlines. Hvis du får nægtet handicap, følge op med klageproceduren. Der er flere niveauer til handicap proces og en benægtelse på ét niveau betyder ikke nødvendigvis en fornægtelse på et andet niveau.

TIPS

  • Overveje at hyre en advokat til at hjælpe dig med ansøgningen. Handicap advokater arbejder på en beredskabsplan grundlag og ikke debitere dig for noget, medmindre de vinder din sag.
  • Der findes gratis og billige muligheder for dem, der ikke har råd til rådgivning. Din amt sundhed og menneskelige tjenester afdeling bør være i stand til at styre dig i retning af gratis eller indkomst-baserede rådgivning muligheder.
  • Ansøgning om handicap er en langvarig proces. Oddsene er imod dit handicap krav der ydes i mange tilfælde, og det kan tage år for dem, der gør vinder deres sag.

        

Udgiv min kommentar