Fantacine.com

Food Pyramid spil til børn

At lære at tage sig af din krop på en ernæringsmæssig niveau er vigtigt i en ung alder. De tidligere børn udsættes for denne information, jo mere sandsynligt er det at falde tilbage på deres viden om ernæringsmæssige pyramide, når det kommer til at spise i fremtiden, og det mindre sandsynligt, at de vil være at henvende sig til junk food under snack tid. Mens det ikke er den letteste ting i verden at få børnene til at lære noget som klippe og tørre som ernæring, med et par enkle tricks, nogle kreativitet og latter kan du oprette sjove spil til at engagere børnene i aktivt at lære om ernæring.

puslespil

For børn til at lære de grundlæggende elementer i pyramiden, gør pyramiden sig i et puslespil. Skær den i separate stykker --- fem skiver af pyramiden og en runner. Hvert stykke bør være farvekoordineret og dimensioneret i forhold til den procentdel af daglige kost den optager. Sæt børnene i grupper på to eller tre. Giv holdene et minut til at finde ud af pyramiden. Kapløbet om at se, hvem der vil sætte pyramiden sammen korrekt først vil vise børnene, hvordan pyramiden virker.

Ordforråd

Når alle hold har sat deres pyramider sammen, gå videre til et ordforråd spil. Hver ordforråd ord bør være farve-koordineret med hvilke fødevarer gruppe det tilhører. Oprettelse farve foreninger for hver af de fødevarer grupper vil bidrage til at styrke hukommelsen retention. Hvert hold skal trække et ord fra en hat fuld af ernæringsmæssige ordforråd. For eksempel kan Hold 1 trække ordet "spinat." Hold 1 skal være i stand til at identificere den som en del af den vegetabilske gruppen og være i stand til at fortælle klassen, hvor mange portioner af spinat om dagen, de havde behov for at opfylde daglige behov indtagelse. De vil også nødt til at give de sundhedsmæssige fordele for medlemmerne af den vegetabilske gruppen. omfatter også ord fra "dårlige" fødevarer eller tomme kalorier, som "kartoffel chips" for at skabe kontrast og styrke de positive aspekter af sunde fødevarer. Det hold, der trækker det skal være i stand til at identificere den som en dårlig eller en tom mad og hvorfor tomme kalorier er dårligt for os.

fysisk bevægelse

Når USDA ændret deres retningslinjer madpyramide i 2005, tilføjede de motion som en vigtig del af en sund kost. Så hvad bedre hvad at fremvise vigtigheden --- og det sjove --- motion end at få børn bevæger sig, mens de lærer? En måde at gøre dette ville være en ernæringsmæssig version af Capture the Flag. Hvert hold starter med fem flag af samme farve på deres område --- hver flag repræsenterer en del af den mad pyramide. Hvert hold skal ved slutningen af ​​spillet har et flag fra hver af de fødevarer grupper --- eller teams --- at skabe en ernæringsrigtig kost og vinde. Målet er at beskytte dine egne flag under forsøg på at stjæle de rigtige farver til dit eget hold. Dette vil indføre bevægelse i læringsprocessen, og vil skabe en positiv sammenhæng mellem at have det sjovt og have en god kost.

Hvorfor spil?

Det er vigtigt at fange børnenes opmærksomhed med det samme, når det kommer til at lære om ernæring. Dette er ikke bare endnu math lektion: lære om den mad pyramide på en interaktiv måde vil føre til en afbalanceret, aktiv og lykkeligt liv. Disse spil vil skabe en positiv association til børn mellem sund kost og succes.


        

Udgiv min kommentar