Fantacine.com

Sådan Stop Slibning Mine tænder, mens jeg sover

Sådan Stop Slibning Mine tænder, mens jeg sover


Tænder-slibning eller tænderskæren, er en lidelse, der forekommer hyppigst om natten, mens du sover. Det kan være forårsaget af udløser såsom stress eller unormal foring af tænderne. Uanset årsagen tænder-slibning kan resultere i revnede eller brækkede tænder, og man kan potentielt udvikle tandkødssygdomme og andre kæbeproblemer. Forebyggelse tænder-slibning kan udføres ved at følge en kort række trin.

Instruktioner

1 Lav en aftale med din tandlæge, der kan gøre dig til en brugerdefineret mundstykke, som du kan bære, mens du sover for at forhindre slibning.

2 Spørg din tandlæge til fil ned pletter i dine tænder, der er unaligned så dine tænder kan ikke slibe mod hinanden. Men i nogle tilfælde kan din tandlæge fraråde dette, hvis du allerede har tandproblemer.

3 Hold en varm, fugtig klud ved siden af din kæbe til at hjælpe slappe muskler.

4 Reducere stress i dit liv. Ifølge Mayo Clinic, kan dette hjælpe dig med at forhindre natten slibning ved at fjerne de potentielle årsag. Før seng, sætte på nogle beroligende musik eller tage et varmt bad. Motion kan også medvirke til at reducere din stress. Du skal dog ikke udøve for tæt på sengetid, hvis du har problemer med at sove.


        

Udgiv min kommentar