Fantacine.com

Hvad er årsagen Træthed & Søvnighed?

Hvad er årsagen Træthed & Søvnighed?


Træthed påvirker de fleste mennesker på engang gennem hele livet. Det kan være lige fra at være moderat ubehageligt til helt invaliderende. Træthed, også kendt som træthed, kan ske for en række forskellige årsager, herunder fysiske, følelsesmæssige og livsstil årsager. Træthed normalt går væk efter en god søvn eller nogle dybe fysisk afslapning, men andre gange kan det være sværere at erobre.

Stress

Stress er en af ​​de førende årsager til træthed. Når folk er stresset, deres hjerner er konstant aktive. Ikke alene stress trætte dig ud i løbet af dagen, angst gør det også vanskeligt for dig at falde i søvn. Hvis du står over for et enormt problem, er det sandsynligt, at dit sind ønsker at holde sig vågen, indtil den har fundet en passende løsning. Selv om det kan synes umuligt, så prøv at glemme alt om din stress, når du forsøger at falde i søvn; bliver træt bare gør dine problemer synes mere vanskeligt.

Utilstrækkelig Sleep

Mange mennesker får ikke nok søvn hele natten. Den gennemsnitlige menneskelige behov mindst syv til ni timers søvn hver dag. Nogle mennesker tror, ​​at de kan få minimale mængder af søvn hele ugen og gøre op for det i weekenden. Dette er usandt; hver gang du ikke får nok søvn, du akkumulerer en søvn gæld, der driver med dig, indtil du opfylder, at sove krav.

Sygdomstilstand

Nogle mennesker føler sig træt på grund af en medicinsk tilstand. Træthed kunne være resultatet af en overaktiv eller underaktiv skjoldbruskkirtlen eller endda en astmatiker tilstand. Mange gange kan disse medicinske betingelser være til stede uden din viden. En anden medicinsk tilstand, som kan medføre træthed er søvnapnø. Søvnapnø er almindelig i overvægtige personer og er en tilstand, der begrænser luftvejene under søvn. Dette kan resultere i at vågne flere gange i løbet af natten uden at vide det.

fysisk udmattelse

Træthed er ofte et resultat af fysisk anstrengelse. Dette er især tilfældet, hvis du bor en inaktiv livsstil. Desværre, hvis du bor en inaktiv livsstil, kan du blive træt af ikke at udøve nok. Dette kan føre til en uheldig cyklisk mønster: du er træt, fordi du ikke motionerer, men udøver gør dig endnu mere træt. For at bryde denne cyklus, skal du overvinde følelsen tør for energi til at udøve nok til at komme i form.


        

Udgiv min kommentar