Fantacine.com

Lav Kolesterol Menu Planer

Lav Kolesterol Menu Planer


Mennesker med højt kolesterol er i risiko for hjertesygdomme, som er den hyppigste dødsårsag hos både mænd og kvinder i USA. Der er receptpligtig medicin til rådighed til at hjælpe med at reducere højt kolesteroltal; dog spise en sund, fedtfattig kost, der er også lav i low-density lipoprotein (LDL) kolesterol (det "dårlige" cholesterol) vil i høj grad forbedre en persons hjerte sundhed. Det vil også hjælpe med at forhindre folk fra at få forhøjet kolesterol i første omgang.

Mayo Clinic

The Mayo Clinic partnere med eDiet.com at levere en pålidelig og autoritativ ressource for sund kost. Det har også flere kost og måltid planer, hvorfra man kan vælge, herunder Middelhavet Diet. Middelhavet Diet er, ifølge Mayo Clinic, en "hjerte-sund kost plan", der sænker LDL-kolesterol og reducerer risikoen for hjertesygdomme. Fødevarer, der er almindelige på Middelhavet Diet er nødder, fuldkorn og fisk. Der er et gebyr for at tilmelde dig med eDiet Middelhavspolitik online planen. Til gengæld vil du modtage en-til-en diætist support, custom måltid og motion planer, masser af opskrifter, adgang til en social networking samfund og et vægttab garanti.

Der er andre ressourcer online, der tilbyder gratis middelhavskost måltid planer, herunder Good Housekeeping og Dagens Forældre (se Resources).

Dr. Gourmet

En anden god kostplan tilgængelige online er fra DrGourmet.com, som har flere særlige kost planer, herunder lavt kolesterol. Det er en gratis service, hvor du kan oprette en tilpasset lavt kolesteroltal madplan. Du kan endda udskrive indkøbslister baseret på din kostplan. Det vil også holde styr på, hvad du og din familie spiser og vil tælle, hvor mange kalorier du tager i vs. hvor mange du brænder. Den lave kolesterol kostplan tilbyder opskrifter, der er lavt fedtindhold og lavt i dårlige kolesterol med det mål at reducere dit fedt indtag til omkring 30 procent af din samlede daglige kalorier og mættede fedtstoffer mindre end 10 procent af din samlede kalorieindtag. Dr. Gourmet hjælper også dig med at holde styr hvor meget kolesterol du spiser, forsøger at holde det under 300 milligram om dagen, men for personer med ekstremt højt kolesteroltal, mindre end 200 mg per dag.


        

Udgiv min kommentar