Fantacine.com

Sådan Cope med KlaustrofobiKlaustrofobi er en unormal og urokkelig frygt for lukkede rum såsom en tunnel eller elevator. Klaustrofobi er forholdsvis almindelig og generelt går udiagnosticeret. Den væsentligste årsag til dette er forlegenhed. Klaustrofobi som med andre fobier kan behandles. Symptomerne på klaustrofobi er generelt de samme som en angst og panikanfald.

Instruktioner

1 Overvind enhver forlegenhed og søge behandling. Klaustrofobi er en almindelig lidelse.

2 Kend symptomerne. Svedende, accelereret puls, hyperventilation, svimmelhed og kvalme er nogle af de mest almindelige symptomer på klaustrofobi.

3 Vær opmærksom på konsekvenserne fobi kan have. Klaustrofobi har en negativ indvirkning på dag-til-dag livet for mennesker med denne fobi. De fremmedgøre sig fra familie og ven ved at undgå steder, der kan udløse en panik angreb.

4 Overvej professionelle behandlingsmuligheder. Patient behandling består af ambulant eller hospitalsindlæggelse. Behandlingen kan varer fra måneder til år afhængig af sværhedsgraden af ​​fobi og tilhørende panikanfald.

5 Få en henvisning til en fobi specialist. En psykolog eller en psykiater vil have færdigheder til at behandle klaustrofobi og panikanfald. Husk, at en psykiater kan ordinere medicin, mens en psykolog ikke kan.

TIPS

  • Hold en åben linje i kommunikationen med den medicinske udbyder. Tøv ikke med at fortælle din sundhedsperson, hvis en behandling ikke virker.

        

Udgiv min kommentar