Fantacine.com

Er det muligt at Pass fibromer?

Er det muligt at Pass fibromer?


Fibromer (også kendt som uterine fibromer) er en type noncancerous tumor, der udvikler sig på eller omkring livmoderen hos nogle kvinder. Fibromer kan ikke bestået (ligesom sten), men effektive behandlingsmuligheder er tilgængelige.

Potentiel

Når fibromer ikke forårsager symptomer, kan behandlingen ikke være nødvendig, især da disse tumorer tendens til at gå væk på egen hånd start i overgangsalderen, ifølge Mayo Clinic.

Identifikation

Når fibromer opdages, kan en læge med jævne mellemrum kontrollere, om de fibromer at se om de er stigende i størrelse eller fører til komplikationer (en praksis kendt som "vågent venter"), ifølge Mayo Clinic.

Indstillinger

Hvis behandling er nødvendig, muligheder for fibroid behandling omfatter hormonal medicin til at skrumpe tumorer og procedurer for at fjerne fibromer eller berørt af fibromer (hysterektomi) organer, ifølge Mayo Clinic og Medline Plus.

Advarsel

Reproduktive valg bør overvejes, når forfølger behandling for fibromer. Procedurer, der er målrettet kun fibromer i stedet for at fjerne eller skadelige reproduktive organer kan være til rådighed (baseret på placeringen og størrelsen af ​​tumorerne) til kvinder, der ønsker at få børn i fremtiden.

Overvejelser

Da hver kvinde oplever fibromer forskelligt, er det vigtigt at arbejde tæt sammen med en læge for at identificere den fibroid behandling, der vil fungere bedst for den enkelte kvinde.


        

Udgiv min kommentar