Fantacine.com

Medicin anvendes til demens

At have en elsket en, der lider af demens er aldrig let. Den ulige adfærd alene er nok til at forvandle din elskede i en person, du ikke kan genkende, men lægerne kan ordinere en række medikamenter for at lindre symptomerne.

Kolinesterasehæmmere

Lægemidler såsom Aricept, Exelon og Razadyne øge niveauet af kemikalier, der påvirker hukommelse og dom. Bivirkninger kan omfatte opkastning, kvalme og diarré.

Memantin

Memantin er en Alzheimers stof, der regulerer kemikalier, som påvirker hjernens funktion og kunne forbedre hukommelse og indlæring. Almindelige bivirkninger omfatter svimmelhed.

Antidepressiva

Læger kan ordinere en type antidepressiv kaldet SSRI (selektive serotonin reuptake hæmmere) til behandling af affektive problemer forbundet med demens. Delirium er en mulig bivirkning, så demente patienter bør overvåges nøje, hvis lægen ordinerer disse.

antipsykotiske lægemidler

Nogle læger bruger antipsykotika til behandling af angst, vrangforestillinger, adfærdsmæssige problemer og søvnproblemer, selvom FDA ikke har godkendt disse lægemidler til behandling af demens. Fælles antipsykotiske lægemidler indbefatter Risperdal og Zyprexa.

Andre Narkotika

Læger også kan ordinere medicin til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller diabetes, fordi disse forhold undertiden bidrager til demens.


        

Udgiv min kommentar