Fantacine.com

Planter Native til Montana med lægemidler Value

Planter Native til Montana med lægemidler Value


Montana er et af de mindst folkerige stater i Amerika. Faktisk 82 procent af sine amter, kaldet grænsearbejdere amter, har en befolkning på seks eller færre personer pr kvadrat mile (ifølge nnml.gov). Men planteliv trives her. Montana har en bred vifte af flora vokser hele dets tilstand, hvoraf mange har medicinske formål.

White Angelica

White Angelica er en flerårig plante med masser af små, hvide pæreformet blomster på det. Dens rødder og te fremstillet af planten er blevet anvendt til at regulere fordøjelsen og at lindre kramper og kvalme.

Alfalfa

Lucerneplanter er foraged omkring Montana, og anvendes i hele verden som krydderi i en række forskellige retter. Imidlertid kan lucerne også anvendes medicinsk. Det betragtes som et homøopatisk middel til at helbrede fordøjelsesbesvær, øge vandladning (vanddrivende), øge appetitten og at hjælpe med at regulere diabetes og anæmi.

fælles Mallow

Den fælles katost er medlem af katost familien, sammen med blomster som hibiscus og stokrose, og kan findes i mange stater i hele USA, herunder Montana. Det kan bruges som en hud sut, en mild afførende, et diuretikum og, når de anvendes på brystet, kan bidrage til at fjerne slim og overbelastning.

Gul Monkey Flower

Den gule abe blomst er, som navnet antyder, en lys gul blomst, med helbredende egenskaber koncentrerer sig om nedskæringer og sår. Denne blomst kan anvendes på en frisk snit for at hjælpe blodprop, og dens blade kan vikles omkring såret for at hjælpe med at stoppe blødning.


        

Udgiv min kommentar