Fantacine.com

Sådan bruges en bærbar TENS Unit for Elektroterapiudstyr

Hvis du nogensinde har modtaget fysisk terapi for en ryg, skulder eller knæskade, så du har sandsynligvis været behandlet med et TENS (transkutan elektrisk nerve stimulator) enhed for at reducere smerter og ubehag forbundet med rekreation. Bærbare TENS enheder er tilgængelige online til rimelige priser, og er sikre at bruge. Du kan fortsætte med at bruge elektroterapi i komfort i dit hjem med din egen bærbare enhed, og gøre terapeutisk udøver mindre stressende, mens du fortsætter helingsprocessen.

Instruktioner

1 Juster indstillingen på din TENS enhed ved at åbne sagen og få adgang til området, hvor batteriet er gemt. Drej "puls bredde" vælgeren til 250 rækkevidde, "puls" dial til 120 rækkevidde og den interne skifte til "B" for "burst" mode. Luk sagen, og sørg låsen er sikker.

2 Find områderne smerte, hvor du ønsker at anvende elektroderne. Erkend, at TENS enhed vil behandle et generelt område, så det er acceptabelt at være slukket de nøjagtige pletter med 1 til 2 inches.
Vask og tør målområderne grundigt med sæbe og vand. Dette vil sikre en længere levetid for elektroderne.

3 Fjern beskyttelsen, og sæt elektroden til det berørte område, og sørg for at du ikke fange alt tøj eller hår på den klistrede gel pad. Glat ned puden og gentag ansøgningsprocessen med de andre tre elektroder.

4 Sæt ledningerne ind elektrodepuderne, der matcher en sort og en rød ledning til hvert par af elektroder, og sæt det L-formede bly i TENS enhed.

5 Tænd for apparatet langsomt, justere både top ringer lige efter din personlige tolerance. Du kan bruge TENS enhed til enhver tidsinterval fra 15 minutter til 2 timer.

6 Reverse processen, når du er færdig, huske at gemme elektrodepuderne med gelen nedad beskyttelseslaget indtil næste brug.

TIPS

  • Du vil normalt være i stand til at tolerere en højere indstilling efter at enheden har kørt 5 minutter, og du har justeret til pulsen. Opbevar din TENS enhed i sin sag at forlænge levetiden af ​​enheden.
  • Fjern ikke puderne, mens enheden er tændt.

        

Udgiv min kommentar