Fantacine.com

Årsager til depression

Symptomer på depression (også kendt som klinisk depression, major depression eller unipolar depression) omfatter følelser af værdiløshed, følelse træt hele tiden og kroniske smerter. Disse følelser kan komme i cyklusser eller vare i en overvejende permanent basis. Depression er ikke en tegn fejl men en reel medicinsk tilstand, der kan behandles. Men der er mange typer af depression, der har forskellige årsager.

Genetik

Depression synes at køre i familier. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i september 2006 spørgsmålet Tidende amerikansk Psychiatry, en person, der har en nær slægtning med depression har 2 til 1 odds, for også at udvikle det.

komorbiditet

Under en anden alvorlig sygdom, såsom cancer, migræne, Parkinsons sygdom eller epilepsi kan også udløse depression symptomer. Men årsagen er stadig uklart, som er vist i undersøgelser som "Komorbiditet af migræne og depression: Undersøgelse potentielle ætiologi og prognose" udgivet i Neurology af N. Breslau, PhD; RB Lipton, MD; WF Stewart, PhD; LR Schultz, PhD; og KMA Welch, MD.

Lave om

Ifølge Beating Blues: Nye tilgange til at overvinde dysthymi og kronisk Mild depression af Michael Thase og Susan Lang, kan mild depression være udløst af ændringer i en persons liv, herunder sygdom, misbrug, traumer og ny medicin.

Betydning

Biologi depression er stadig ukendt, men den bedste teori er, at når deprimeret hjernen ignorerer de kemiske budskaber givet af neurotransmittere.

Faktorer

Ifølge National Alliance om psykisk sundhed, folk får mild eller svær depression skyldes flere faktorer sker sammen. Disse faktorer omfatter genetisk disposition til depression, miste jobbet, alvorlig sygdom eller graviditet.


        

Udgiv min kommentar