Fantacine.com

Brain knob og Kramper

Brain knob og Kramper


Overvej din hjerne til at være kommandocentralen af ​​din krop. Din hjerne vejer ca. 3 pounds og er sammensat af cerebrum, cerebellum og hjernestammen. Din hjerne hjælper dig med at planlægge dit næste træk. Din hjerne kan løse problemer, visualisere abstrakte former og beregne dit velbefindende. Men når du bliver ældre, kan din hjerne erhverve knob og plak. Du kan teste dig selv for de tidlige tegn på Alzheimers sygdom.

Tidlige tegn på Alzheimers sygdom

Dine neurotransmittere sende signaler gennem dit nervesystem med en lille elektrisk ladning. Dine nerver forbinde en synapse, hvor en lille byge af neurotransmittere sendes over synapse til den modsatte nerve. Denne proces kan gradvis forværres med Alzheimers sygdom. Med Alzheimers sygdom, kan dine nerver visner, og tilslutningsmuligheder kan falde. Positron Emission Tomography (PET-scanning) kan producere en medicinsk billede af din hjerne i processen med at tænke, tale og lytte til musik. Mennesker, der lider de tidlige tegn på Alzheimers sygdom vil opleve en afbrydelse i deres tankemønstre.

Acetylcholin og Alzheimers

Videnskaben har vist os, at et fald i de små proteiner kaldet nerve vækstfaktorer kan føre til Alzheimers sygdom. Som din nerve vækstfaktorer falde med alderen, kan du overveje at teste dig selv for Alzheimers sygdom. Din hjerne producerer neurotransmitteren acetylcholin, og et fald i acetylcholin forekommer ved Alzheimers sygdom. De fleste behandlinger af Alzheimers vil overveje målet om at forbedre dit niveau af acetylcholin. Heldigvis acetylcholin er tilgængelig som et supplement på de fleste vitamin butikker.

Knuder og Plaques

Med Alzheimers sygdom hjernen kan falde i størrelse, mængden af ​​nerveceller kan mindske og hjertekamrene, der er fyldt med væske bliver større. Tangles for at dø nerveceller kan dannes i din hjerne, og disse knuder er lavet af snoet protein. Din hjerne kan også have plaques, som er lavet af proteinfragmenter. Disse proteinfragmenter består af peptidet kaldet amyloid-beta (AB), som kan forårsage gummiering af synapserne. Sammenfiltringer forekomme i celle transportsystemer når et protein kaldet tau falder og tangles forekomme i strengene.

Silent Kramper

Alzheimers patienter oplever tavse anfald, hvor deres humør kan svinge fra dejligt at undertrykt. Disse tavse anfald er nonconvulsive petit mal anfald, der ligner en mild epilepsi. Lennart Mucke, direktør for Gladstone Institute of Neurologiske Sygdomme ved University of California, San Francisco, siger hippocampus kan slå ned efter overexcitation, og en tavs anfald kan opstå på grund af de hæmmende celler standse excitationer. Brug electroencefalografi (EEG), forskerne målte neurale signaler fra hippocampus til neocortex og fandt knyttede effekt, der gør op de tavse anfald.

Progression af Alzheimers

Alzenheimer s skrider fra begyndelsen til midten stadier af sygdommen med et forudsigeligt mønster af udvikling. Medicinske billeder viser, at sygdommen spredes udad fra sin oprindelse i midten af ​​hjernen. Uden tilskud af phospholipid kaldet phosphatidylcholin (PPC), prognosen for Alzheimers er en gradvis forringelse af mental sundhed. Dette kan forekomme i en 8 til 20-års periode. Folk, der har Alzheimers kan have problemer med at tale klart og anerkende, hvad der bliver sagt til dem. De kan også have svært ved at vurdere afstande omkring sig selv. I de sidste faser af Alzheimers, kan de have svært ved at tale, og anerkende deres familie og andre omkring dem.

Alzenheimer s og Lecithin

En billig behandling for Alzheimers er tilskud med phosphatidylcholin (PPC), som findes i lecithin. Lecithin er et fedtstof findes i æggeblomme. Sommetider den ældre person vil sige, at hun kan bare ikke råd til dyre behandlinger for Alzheimers. Du kan være glad for at finde ud af, at phosphatidylcholin (PPC) er tilgængelig på apotek i form af lecithin til en overkommelig pris. Disse flydende geler kan give en naturlig tilgang til behandling af de tidlige symptomer på Alzheimers.

Alzheimers Recepter

Hvis du foretrækker en receptpligtig medicin til Alzheimers, flere lægemidler er tilgængelige. Du kan bede din læge om Cognex, en populær receptpligtig medicin i USA. Du kan tage Cognex fire gange om dagen. Bivirkninger fra Cognex kan være kvalme og opkastning. Vær sikker på at følge lægens og apotekets anbefalinger. Din læge kan ordinere Donepezil, en medicin mod Alzheimers, der kan have færre bivirkninger end Cognex. Du kan tage Donepezil gang om dagen. Rivastigmin er en anden Alzheimers recept. Du kan begynde med en lav dosis og arbejde dig op til en større dosis. Rivastigmin har også de mulige bivirkninger af kvalme og opkastning.


        

Udgiv min kommentar