Fantacine.com

Højt kolesteroltal & ledsmerter

Højt kolesteroltal & ledsmerter


Højt kolesterol er blevet forbundet med kardiovaskulær sygdom og behandles generelt med lægemidler, som Lipitor, Crestor, og Zocor. Der er imidlertid bivirkninger af statin medicin, som ofte går uforklarlig eller er overset, såsom ledsmerter og muskelproblemer.

højt kolesteroltal

Kolesterol er et fedtstof produceres i kroppen og findes i fødevarer såsom ost, æg, kød og skaldyr. Mens kroppen har brug for lidt kolesterol for normal celle og hormon funktion, kan for meget kolesterol være farligt på grund af fedtaflejringer opbygning på indersiden af ​​arterie vægge. Når disse mure bliver indsnævret, også kendt som åreforkalkning, er risikoen for hjertesygdomme, hjerteanfald og slagtilfælde væsentligt forøget.

livsstilsændringer

Ofte ordineret, er statiner anvendt under hele forløbet af en patients liv. Derfor er patienterne oprindeligt opfordres til at gøre livsstilsændringer såsom stress-reduktion, tilføjer daglig motion og cardio træning, samt en kost rig på hjerte-sunde fødevarer. Hvis patienten ikke lykkes at sænke kolesterol til et sikkert niveau gennem disse metoder, så de fleste læger flytter til ordination et statin.

statin medicin

Kardiologer og læger ordinere primært statin medicin til behandling af forhøjet kolesterol efter livsstilsændringer ikke har været en succes. Bivirkningerne af statiner er mest almindeligt, kvalme, diarré, forstoppelse og ledsmerter. Mere alvorligt, kan muskelproblemer og leverskader også være et problem med brugen af ​​statiner.

Fælles og muskelsmerter

Det er ikke usædvanligt, at patienter, der bruger statiner oplever fælles og / eller muskelsmerter men mange er uvidende om denne bivirkning eller hvor ofte det sker. Smerten kan spænde fra fælles ømhed og smerter til dyb muskelsmerter og svaghed; sidstnævnte er mere alvorlig og bør rapporteres til kardiolog eller læge straks.

co-enzym Q10 Enzyme

Forskningen på dette enzym er i gang, men lovende. CoQ10 er et enzym, der naturligt produceres i kroppen for celle-produktion af energi og findes i høje koncentrationer af væv og organer. Cellerne i kroppen kan ikke fungere uden dette enzym og forskning har vist, at tage et statin falder CoQ10 enzym niveau. Teori foreslår, at sænkede CoQ10 enzymer låne til lavere velfungerende væv og organer, der fører til muskel- og ledsmerter.


        

Udgiv min kommentar