Fantacine.com

Føtal ekkokardiografi & hjertesygdom

Føtal ekkokardiografi & hjertesygdom


Intet er mere skræmmende at en gravid mor end at høre eller tro, at der kunne være noget galt med hendes baby. Men hvis hjertesygdom eller føtale hjerte abnormiteter er almindelige i din familie, kan føtal ekkokardiografi give dig fred i sindet.

Hvad er en Fetal Ekkokardiogram?

En føtal ekkokardiografi er en test udført på en gravid kvinde af en specialist til at vurdere et foster 'hjerte. Under en føtal ekkokardiografi, vil en føtal hjerte specialist udføre en detaljeret ultralyd af barns hjerte for at opdage, hvis blodet cirkulerer gennem hjertet korrekt. Specialisten vil vurdere, om hjertet slår med en passende hastighed, uanset om det slår i rytme, om der synes at være nogen svagheder i vægge eller andre områder af hjertet, og om ventilerne fungerer korrekt.

Hvorfor har du brug for en Fetal Echocariogram?

Hvis din familie har en historie med medfødt hjertesygdom, du har insulinkrævende type 1-diabetes, eller barnet blev udsat for lægemidler, såsom anti-epileptiske medicin, i den tidlige graviditet, kan din læge anbefale føtal ekkokardiografi.

Din læge kan også anbefale en føtal ekkokardiografi, hvis andre prøver eller evalueringer kommer tilbage unormal. Hvis du har en unormal fostervandsprøve test eller lægen registrerer, hvad der synes at være en abnormitet, mens du lytter til dit barns hjerte på en rutinemæssig eksamen eller ultralyd, kan han bestille en føtal ekkokardiografi.

En føtal ekkokardiografi kan også bestilles, hvis abnormiteter er blevet fundet i et eller flere af fosterets andre organer, ligesom lungerne.

Hvad kan en Fetal Ekkokardiogram Identificer?

En føtal hjertekardiogram kan identificere medfødt hjertesygdom, rytmeforstyrrelser, hjertefunktion spørgsmål, og andre hjerte-struktur problemer. Men nogle mindre hjertefejl, som små huller i hjertet og mild ventil funktionsfejl, der ikke ofte fundet under prænatal pleje, og andre hjertefejl eller problemer vises ikke før efter en baby er født.

Når Are Føtal ekkokardiogrammer betragtning?

Føtale ekkokardiogram test er normalt gives til kvinder mellem 14 og 18 ugers svangerskab eller senere afhængig af, når hjertet abnormitet er fundet. Føtale ultralyd, ligesom ekkokardiografi, kan gives enten transvaginalt eller ved hjælp billeddannelse gennem maven.

Hvorfor Føtal ekkokardiogrammer er gode

Selvom ikke alle føtal hjertefejl kan behandles, kan mange være, hvis de er opdaget tidligt nok. Fremskridt i moderne medicin tilbyder en bred vifte af løsninger til hjerte abnormiteter, herunder åben hjerte kirurgi på nyfødte. Selv hvis et barns føtal ekkokardiografi kommer tilbage med abnormiteter, betyder det ikke, at problemet ikke kan løses. Diskuter eventuelle resultater med din læge.


        

Udgiv min kommentar