Fantacine.com

Ernæring til Third Degree Burn

Tredje grads forbrændinger, den mest alvorlige, kan forårsage alvorlige skader på både hud og krop væv. For at kunne helbrede brænde og reparere væv, en ordentlig kost er afgørende.

Tredje grads forbrændinger

Tredje grads forbrændinger er den skadelige form for brænde. Disse forbrændinger påvirker begge lag af huden, samt væv, knogler, muskler og sener.

Høje kalorier

En person, der har en tredje grad brænde skal have et højt kalorieindhold kost. En patients metaboliske stiger drastisk for at helbrede skaden. Overskydende kalorieindtag hjælper fremskynde inddrivelsen.

High Protein

Tredje grads forbrændinger påvirker ikke kun huden, men det underliggende væv. Da kroppens væv er lavet af protein, en høj-protein kost er afgørende for reparation af beskadigede knogler og muskler.

Vitaminer

vitamin indtag, herunder vitaminer A, C og E, og B-kompleks vitaminer, er vigtige i helingsprocessen. C-vitamin hjælper i heling af huden ved at fremme ny vækst af væv.

væskeindtag

Efter en forbrænding, blodkarrene bliver mere permeabel, hvilket fører til overdreven væsketab. En brænde patient bør drikke mindst 6 til 8 glas vand om dagen.

Kosttilskud

Kosttilskud er almindeligt gives til brandsårspatienter til støtte i helingsprocessen. Disse tillæg inkluderer vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.


        

Udgiv min kommentar