Fantacine.com

Bioidentical hormonbehandling for vægttab

Vægttabet er ikke let at gøre i de bedste omstændigheder, men hvis din egen krop arbejder imod dig på grund af et hormon ubalance, hvordan kan du vinde? Heldigvis har den medicinske verden indset behovet for bioidentical hormonbehandling. Traditionel hormonbehandling har påberåbt sig syntetiske hormoner eller animalske hormoner. Disse er ikke altid korrekt assimileret i den menneskelige krop og kan endda forårsage problemer.

Behovet for Balance

Vores kroppe er designet til at arbejde i en hårfin balance. Hvis du har en mangel eller overflod af ét hormon, vil de andre hormoner ikke være i stand til at bidrage med deres rimelige andel til dit velbefindende. Hvis du har meget svært ved at tabe sig, kan du spørge din læge til at teste dig for flere hormoner til at se om du har en ubalance.

Din skjoldbruskkirtlen producerer hormoner mest almindeligt kendt som T3 og T4. Disse påvirker hvordan du metabolisere de kalorier du indtager. Hvis du er lav på disse hormoner, kan din læge ordinere dem, eller du kan finde over-the-counter produkter, der indeholder udtørret (frysetørret) skjoldbruskkirtlen.

Testosteron er et hormon, der er til stede i både mænd og kvinder. Selvom det normalt er forbundet med at forårsage mandlige karakteristika, testosteron hjælper også kroppen brænde fedt mere effektivt og forhindrer fedt oplagring i maven. Mænd og kvinder kan lide af en tilstand kaldet østrogen dominans når de bliver ældre. Testosteronniveauer og progesteron niveauer kan falde, forlader østrogen for at være den dominerende hormon i denne gruppe. Når dette sker, kan du opleve et utal af ubehagelige symptomer, herunder vægtøgning og træthed. Mænd kan få en recept på testosteron fra deres læge. Kvinder ofte ordineret progestin, som er et syntetisk progesteron. En mere sikker løsning, og en, der ikke kræver en recept, er progesteron fløde. Dette er formuleret fra vegetabilske kilder, og din krop syntetiserer det ligesom din egen progesteron. Sørg for at du får et produkt, der indeholder mindst 20 mg USP progesteron per dosis. Mænd og kvinder kan bruge progesteron, fordi det hjælper kroppen beslutter at bruge fedt til energi.

Pregnenolon er også et hormon, at både mænd og kvinder kan drage fordel af. Den er lavet af kolesterol, og det er forstadiet til de andre steroidhormoner: østrogen, testosteron, DHEA og progesteron. Det hjælper lindre stress, elevatorer dit humør, forbedrer hukommelsen og hjernens funktion og øger testosteron niveauer, som forbedrer stofskiftet. Pregnenolon tilskud bør kun ske under læge opsyn på grund af sin styrke.


        

Udgiv min kommentar