Fantacine.com

Medicinske egenskaber af Kalanchoe

Medicinske egenskaber af Kalanchoe


Kalanchoe pinnata er en plante, der er blevet anvendt i mange lande for sine medicinske egenskaber. Naturmedicin, såsom planter, tilbyder en måde at behandle en lang række sundhedsproblemer. Kalanchoe er almindeligt dyrket som en stueplante, der vokser smukke blomster. For at supplere, kan du enten bruge Kalanchoe juice eller olie. Århundreders brug i mange lande har givet bevis for, at de medicinske egenskaber af Kalanchoe fungerer godt for mange mennesker.

Navne og Smag

Kalanchoe pinnata går også af mange andre navne, herunder Bryophyllum pinnatum, parnabija, mor til tusinder, luft anlæg, spekulerer i verden, hoja del aire, aldrig døde og Oliwa ka Kahakai. Smagen af ​​Kalanchoe er noget du måske nødt til at vænne sig til. Det er temmelig kedelig, men en smule sur.

Funktioner

Kalanchoe er et anti-inflammatorisk, hvilket betyder, at det hjælper med hævelse, og det er hæmostatisk, hvilket betyder at det renser varme og toksiner ud af blodet og hjælper også til at stoppe blødningen. Det har været anvendt som en vestlig lægeplante, såvel som i Kina, Hawaii, Indien og i andre dele af verden.

Digestive, ENT og Respiratory anvendelser

Kalanchoe er blevet anvendt til at behandle forskellige fordøjelsesproblemer, herunder blod i opkast. Det er også bruges til behandling af mavesår i maven og for at hjælpe med at stimulere tarmene. Respiratoriske anvendelser omfatter behandling af hoved forkølelse med et omslag lavet af det, og hoste blod op som det undertiden sker med lungebetændelse. Kalanchoe er også brugt til at behandle mange øre, næse og hals (ENT) problemer, herunder halsbetændelse, sinus problemer og øre ømhed.

Infektioner og Bakterielle anvendelser

Kolanchoe har været anvendt til behandling af infektioner såsom mastitis, koger, øreinfektioner, og andre infektioner. Det kan anvendes til behandling af bakterier, og anses for at være en god anti-bakteriel plante. Det er blevet brugt på nedskæringer, og sår som kan være blevet smittet som forebyggende medicin, samt bruges som desinfektionsmiddel.


        

Udgiv min kommentar