Fantacine.com

Sådan Stop en sur mave

Sådan Stop en sur mave


En sur mave er en ubehagelig signal om, at du ikke har taget vare på dig selv. Nogle mennesker har vænnet sig til det og bruge over-the-counter antacida, men en sur mave bør ikke ignoreres eller det kunne føre til mere alvorlige bekymringer. Der er ting, du kan gøre for at lindre din ubehag og for at forhindre det i at ske i første omgang.

Instruktioner

1 Stop syreniveau fra stigende i maven. Gør dette ved at spise eller drikke en alkalisk stof for at modvirke syren. Fødevarer såsom selleri, grønne uden salat dressing, vegetabilsk bouillon, citron vand eller kærnemælk arbejde hurtigt. Hvis du lige har spist et stort fedtet måltid med en sukkerholdig dessert, vil det tage længere tid at lindre dine symptomer, men en tyggetablet calcium tablet kan give nogle hurtig lindring.

2 Reducer din stress. Alt, hvad der får dig til at frygte eller bekymre sig, vil medføre, at din syre niveauer til at stige i din tarm. Selvfølgelig kan du ikke fjerne stress helt, men du kan tage skridt til at reducere den og håndtere stress du har. Tager en tur, for eksempel, får din puls op i mindst 10 minutter, og det hjælper øge endorfiner og ilte blodet, reducerer surhedsgrad.

3 Skift din kost. Spis flere basiske danner fødevarer end syredannende fødevarer. Indse, at den kemiske sammensætning af fødevarer ændrer sig, når de kommer ind dit fordøjelsessystem. Citroner er sure, men når de indtages, bliver de alkalisk-dannende. Kød synes ikke at være sur, men det er faktisk helt syredannende gang i kroppen. Generelt frugter og grøntsager er basiske danner fødevarer mens kød, sukker og olier er syredannende fødevarer.

4 Lær at slappe af. Find måder at grine og have det sjovt - det modsatte af stress. Se film, bowle, tage en vandretur eller finde andre måder at underholde dig selv. Nyd livet væk fra kontoret, hvis det får dig stress.

5 Find venner, der ved, hvordan at tage livet i stiv arm og lad dem hjælpe dig med at håndtere stress. Mange gange, stress hober sig op i dit sind, og hvis du tager dig tid til at dele dine bekymringer med nogen, kan hun hjælpe dig se, nemmere måder at håndtere det eller bare tilbyde dig en skulder at støtte sig til, når du har brug for det.


        

Udgiv min kommentar