Fantacine.com

Hvad der skal sættes på en medicinsk Alert armbånd

Medicinsk alarm armbånd redde folks liv hver dag over hele kloden ved at advare fagfolk nødsituation sundhed af offerets medicinske behov. Det er tid til at optage din elskede ens allergi eller sygdom detaljer på en medicinsk alarm armbånd i tilfælde af sygdom. Læger og andet sundhedspersonale vil se vejledningen på armbånd og behandle din elskede i overensstemmelse hermed.

Identifikation

Identifikation af sygdomme som Alzheimers bør registreres på ofrets person i form af en medicinsk alarm armbånd for hans sikkerhed. Dette vil tale for offeret bør han bliver uarbejdsdygtig eller glemmer, hvor han har bopæl, eller endda hans navn. Alzheimers ofrene ofte blive forvirret og befuddled, glemmer alt, hvad de har sagt og gjort for nylig. Men den langtidshukommelse er hovedsagelig upåvirket, offeret huske i detaljer, begivenheder længe siden.

Teorier / Spekulation

Hvis offeret er helt uarbejdsdygtige eller måske i koma når hjælpen kommer, forsigtig registrering af fødevarer og medicin allergi, såsom penicillin, på en medicinsk alarm armbånd kan redde offeret lider alvorlige konsekvenser på grund af en alvorlig allergisk reaktion som anafylaksi, som kan resultere i dødsfald.

Misforståelser

Diabetic koma kan, for det utrænede øje, ligner fuldskab. Vaklende og slurring af ord er til stede med et tilfælde af diabetisk chok, som kan udvikle sig til diabetisk koma. Døden kan opstå, hvis hjælp ikke er søgt det samme. Lugt ånde offeret for alkohol; hvis ingen er til stede, behandles for diabetisk chok. Hvis offeret er sammenhængende, spørge, om hun har spist i dag. Appelsinjuice, sodavand (nondiet), chokolade - noget med sukker - skal gives med det samme, fordi ofrets blod-sukker niveau er faretruende lavt (hypoglykæmiske). I situationer som denne, en medicinsk alarm armbånd angivelse offeret er diabetiker kan spare dyrebare minutter, måske hendes liv.

Fordele

Patientens lidelse skjoldbruskkirtlen betingelser kræver daglig medicin for at fungere normalt. Uden korrekt medicinering, deres stofskifte lider, og deres helbred gradvist mislykkes. En medicinsk alarm armbånd kan advare indsatspersonel til behovet for medicin og reducerer forekomsten af ​​medicinske fejl på grund af kontraindikationer.

Advarsel

En medicinsk alarm armbånd skal bæres, hvis lider en af ​​følgende betingelser: hjertesygdomme, autisme, Parkinsons sygdom, astma, epilepsi, cancer, hæmofili, forhøjet blodtryk (hypertension) og latex eller fødevareallergi. Behandlingen kan gives umiddelbart uden frygt for underliggende medicinske tilstande.


        

Udgiv min kommentar