Fantacine.com

Typer af hjertelidelser

Ifølge American Heart Association, lider mere end 80 millioner amerikanere fra et hjerte tilstand eller sygdom. Typer af hjertelidelser omfatter medfødt hjertesygdom, arytmi, hjerteanfald og hjertesvigt. Mange hjertelidelser kan være dødelig. Statistik fra American Heart Association viser, at disse betingelser er den vigtigste faktor til dødsfald i USA.

arytmi

Arytmi er defineret ved en uregelmæssig takt med din puls. Hvis dit hjerte er uregelmæssig på nogen måde, er det betegnes som arytmi. Takykardi er en form for arytmi, hvilket betyder, dit hjerte slår for hurtigt, mens bradykardi betyder dit hjerte slår for langsomt. Hvis du har en uregelmæssig hjerterytme, er det normalt betegnes som atrieflimren.

De, der har arytmi har en større chance for slagtilfælde, hjertesvigt og hjerteanfald. Det kan være ekstremt farligt, hvis det ikke behandles korrekt. Medicin, der kan håndtere den betingelse. De omfatter amiodaron, procainamid og bepridil-hydrochlorid. Disse medikamenter kan hjælpe med at forhindre risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og hjertesvigt ved at regulere din hjerterytme.

Symptomer på arytmi kan omfatte hjertebanken, svimmelhed, åndenød, træthed, svaghed, besvimelse og ubehag i brystet.

Medfødt hjertesygdom

Medfødt hjertesygdom er, når du er født med en deformitet i dit hjerte. Nogle former for denne hjertesygdom kan helbredes ved kirurgi eller i tid, men nogle er langsigtet og kan ikke helbredes. To eksempler på medfødt hjertesygdom er et hul i dit hjerte og defekte hjerteklapper.

Mere end en million mennesker har langsigtede medfødt hjertesygdom. Den primære behandling for denne sygdom er kirurgi. Når et spædbarn er født med medfødt hjertesygdom, er kirurgi typisk sker, mens barnet er stadig et spædbarn. Nogle former for denne sygdom ikke kan behandles, men andre kan behandles med medicin for at reducere risikoen for hjertesvigt. Ifølge American Heart Society, den direkte årsag til denne sygdom er i øjeblikket ukendt.

Symptomer på medfødt hjertesygdom er blå-tonet hud, hjerte mumlen, hævede ben, træthed, ånde åndenød, svimmelhed og hjertebanken.

Hjerteanfald

Et hjerteanfald er en tilstand, der opstår, når blodtilførslen til en vis arterie i hjertet er blokeret. Hvis blodtilførslen er begrænset til hjertet, kan hjertet ikke længere fungerer korrekt på grund af en mangel på ilt. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​hjerteanfald, kan denne betingelse være dødelig. Hvis ikke udnyttet i tide, kan selv en mindre hjerteanfald føre til døden.

Den primære årsag til hjertetilfælde er koronararteriesygdom. Dette er, når plak bygger op inde i væggene i kranspulsårerne. Et hjerteanfald kan behandles med lægemidler som aspirin, blodfortyndende medicin og betablokkere.

Hjerte-angreb symptomer indbefatter tryk i brystet, ubehag i brystet, åndenød, koldsved, uklarhed, svimmelhed, kvalme og ubehag i overkroppen.

Hjertefejl

Hjertesvigt er, når dit hjerte ikke pumper blod nok blod til dit system. Hjertesvigt er almindelig i USA, og kan være dødelig, hvis den ikke behandles. Ifølge Medline Plus, hvis hjertet ikke pumper som det skal, kan blodet tilbage op i andre områder i kroppen, hvilket skaber overbelastning i leveren, lungerne og mave-tarmkanalen. Mens blodet bakkes op, gør andre områder af kroppen ikke får den ilt og næringsstoffer de har brug for, forårsager alvorlige skader eller tab af funktion.

Hjertesvigt er undertiden behandles ved kirurgi, men ofte er det behandles med medicin. Nogle af de medikamenter, der anvendes til behandling af denne tilstand er digoxin, betablokkere og diuretika.

Hjertesvigt er forskellig fra et hjerteanfald som et hjerteanfald er, når blodtilførslen er begrænset til hjertet på grund opbygget plak, mens med hjertesvigt, hjertet har svært pumpe blod til legemet på grund af en svaghed eller stivhed i hjertet . Hjertesvigt kan være forårsaget af igangværende højt blodtryk eller koronararteriesygdom.

Hjertesvigt symptomer er træthed, svaghed, åndenød, hoste, hvæsen, manglende appetit, kvalme, væske oprustning, brystsmerter, uregelmæssig hjerterytme og hævelse.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, hvis du oplever tegn og symptomer på en af ​​disse hjertesygdomme, bør du kontakte din sundhedsperson straks. Mange af disse forhold kan være dødelig, hvis den ikke behandles i tide.


        

Udgiv min kommentar