Fantacine.com

Om kolesterol medicin

Om kolesterol medicin


En sund og nærende kost i kombination med en ugentlig fitness rutine, der består af hjerte-kar-motion og styrketræning kan bidrage til at opretholde et sundt hjerte og holde dit kolesteroltal i skak. Men nogle gange kost og motion er bare ikke nok, og en kolesterol medicin kan være i orden. Disse lægemidler er vigtige i at holde LDL under 100 mg / dl, og HDL højere end 50 mg / dl hos kvinder og 40 mg / dl hos mænd.

Identifikation

Kolesterolsænkende medikamenter arbejde ved at hæmme leverens produktion af kolesterol, hvilket reducerer risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald. De mest almindeligt anvendte typer af kolesterol medicin er statiner, som lavere LDL (dårlig kolesterol) og triglycerider, og hæve HDL (gode kolesterol).

typer

Der er i øjeblikket seks typer af kolesterol medicin på det amerikanske marked, der falder ind under den kategori af statiner; de er Crestor, Lipitor, Zocor, Pravachol, Lescol og Mevacor. Andre typer af kolesterol medicin, der er tilgængelige bortset fra de mest almindeligt anvendte statiner er, fibrater, harpikser og nikotinsyre (også kendt som vitamin B3).

Overvejelser

For nogle mennesker, kolesterol medicin har meget lille effekt. Dette er normalt gør til biologisk modstand og genetik. Til denne lille gruppe af personer, kan Zetia blive foreslået af en læge. Zetia hjælper med at blokere farlige kolesterol i at komme ind tarmene og blodet, hjælper til at holde kolesterol på et sundt niveau.

Advarsel

Desværre, selvom kolesterol medicin tjener et meget nyttigt formål, når det kommer til at styre kolesterol, har de visse bivirkninger, som kan være problematisk for nogle mennesker. Mest almindeligt kan muskelsmerter forekomme og i de strengeste tilfælde kan Rhabdomyolyse finde sted, hvilket er en farlig tilstand at skader fibrene i musklerne. Nogle gange kan bivirkningerne endda være mere alvorlig, som i tilfælde af lever- eller nyreskader.

Misforståelser

En almindelig misforståelse om kolesterol medicin er troen på, at en person kan spise hvad han vil og kolesterol medicin vil tage sig af resten. Desværre kan en usund kost, der er højt indhold af mættet fedt potentielt forstyrre kolesterol medicin og aflyse deres gavnlige virkninger. Derfor er det vigtigt at fortsætte med at spise sundt og motion med henblik på at forbedre fordelene ved kolesterol medicin.


        

Udgiv min kommentar