Fantacine.com

Hvordan man undgår en Heart Attack

Hvordan man undgår en Heart Attack


Hjerteanfald er noget, de fleste mennesker tænker over, men tro ikke vil ske for dem. Millioner af mennesker dør af hjertesygdomme hvert år. Det anslås, at mere end 80 procent af dødsfald led af hjertesygdomme kan forebygges. Foretage enkle ændringer i din livsstil for at blive mere sunde og mindske dine odds for at få et hjerteanfald.

Instruktioner

1 Spis en kost, der er rig på frugt, grøntsager og fuldkorn. Spis masser af fisk og samtidig undgå fede kød. Hold salt indtag på et minimum.

2 Øvelse for 30 til 60 minutter dagligt. Hold din puls inden det er målzone. Rådfør dig med en læge, hvis du lige er begyndt en øvelse regime.

3 Stop al brug af tobak. Reducer din risiko for hjerteanfald med så meget som halvdelen efter et år er tobak fri. Hold udsættelse for passiv rygning til et minimum.

4 Hold dit blodsukker i skak. Tjek dit blodsukker som anvist af din læge, når du er diabetiker, og tage de nødvendige skridt til at vedligeholde det på et sundt niveau.

5 Tjek dit blodtryk jævnligt og stræber efter at holde det inden for det sunde interval for din alder. Rådfør dig med din læge for at finde, hvad blodtryk interval er bedst for dig.

6 Kontrol kolesterol gennem kost, motion og medicin, hvis det er nødvendigt. Har dit kolesteroltal kontrolleres mindst årligt af din læge. Følg lægens anbefalinger til at holde dit kolesteroltal på et sundt niveau.


        

Udgiv min kommentar