Fantacine.com

Menières sygdom naturlig behandling

Meniere sygdom er en lidelse i det indre øre, der opstår, når der er for meget væske, eller endolymfe, i det indre øre. Som følge heraf kan Menières sygdom påvirker hørelse og balance. Der er en række naturlige behandlinger til rådighed for Menières sygdom.

Symptomer

Ifølge Dr. Altshuler, i sin bog "Balanced Healing," symptomer på Menières sygdom omfatter kvalme, hovedpine, udmattelse, høreproblemer, tinnitus (ringen i øret), og intermitterende vertigo som også er kendt som roterende svimmelhed. Intermitterende vertigo kan vare mindre end en time eller op til to dage.

Kost

Dr. Altshuler anbefaler at begrænse indtagelsen af ​​salt for at mindske antallet og hyppigheden af ​​angreb. Overdreven salt kan udløse vertigo angreb, der er karakteristiske for Menières sygdom.

Kinesisk naturmedicin

Kinesisk urte formler kan hjælpe med at kontrollere symptomerne på svimmelhed og anbefales, når de anvendes sammen med akupunktur. Nyttige formler omfatter Tian Ma Gou Teng Yin og Si Wu Tang.

Kosttilskud

Dr. Altshuler anbefaler vitaminer til at hjælpe med at reducere symptomerne på Menières sygdom. Disse omfatter vitamin C, vitamin B1, B2 og B6. Han anbefaler også at tage zink.

Homøopatiske midler

Homøopatiske midler kan styre eller hjælpe med at reducere symptomerne. Disse homøopatiske midler omfatter Cocculus for kvalme og svimmelhed, Conium for lysfølsomhed, og Bryonia for hovedpine, svimmelhed og tinnitus.


        

Udgiv min kommentar